LA LIGA

Σιμεόνε: "Εάν φύγει ο Αντσελότι, θα χάσει η Ρεάλ"

Σιμεόνε: "Εάν φύγει ο Αντσελότι, θα χάσει η Ρεάλ"

Ρόλο υπερασπιστή του Κάρλο Αντσελότι ανέλαβε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, κληθείς να σχολιάσει το μέλλον του Ιταλού στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αποκλεισμός της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League από τη Γιουβέντους και η διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος έχουν φέρει σε δυσχεσή θέση τον Κάρλο Αντσελότι καθώς πολλοί είναι πλέον οι οπαδοί των "μερένγκες" που ζητούν να γίνει αλλαγή στην άκρη του πάγκου στο τέλος της σεζόν.

Η άποψη πάντως αυτή βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης να ερωτάται σε συνέντευξη Τύπου για τον Ιταλό ομόλογό του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα στο "Vicente Calderon" και να υψώνει ασπίδα προστασίας μπροστά από αυτόν.

"Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής και ξέρει να διαχειρίζεται γκρουπ παικτών. Είναι ξεκάθαρο πως αν η Ρεάλ τον αφήσει να φύγει θα χάσει ένα σημαντικό κομμάτι της, το οποίο μάλιστα συνέβασε στη δημιουργία αυτής της ομάδας", σχολίασε ο Σιμεόνε για τον "Καρλέτο", για να μιλήσει στη συνέχεια για την Γιουβέντους την οποία αντιμετώπισε η Ατλέτικο στη φάση των ομίλων.

"Ιστορικά η Γιουβέντους περνάει πάντα από τη φάση των ομίλων, έχει μία ομάδα που πρέπει να τη φοβάσαι γιατί αποτελείται από μαχητές.

Όταν αντιμετωπίσαμε αυτή την ομάδα στην έδρα μας καταλάβαμε πως θα κατάφερνε να φτάσει αρκετά μακριά στη διοργάνωση".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ