LA LIGA

Σικέιρα-Μάντζουκιτς όπως Μήτρογλου-Τσόρι!

Σικέιρα-Μάντζουκιτς όπως Μήτρογλου-Τσόρι!

Ο Σικέιρα "φαγώθηκε" με τον Μάντζουκιτς ποιός θα χτυπήσει το πέναλτι και τελικά αστόχησε, γεγονός που κόστισε στην Ατλέτικο την ήττα από τη Βαλένθια. Σιμεόνε: "Δύσκολο να αναλάβει ξανά εκτέλεση" (VIDEOS)!

Δεν έφτανε στην Ατλέτικο η ήττα στο "Μεστάγια" από τη Βαλένθια που την άφησε πέντε πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, αλλά ήρθε και μία φιλονικία μεταξύ δύο παικτών της για να κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα...

Με το σκορ στο 3-1 υπέρ των γηπεδούχων οι "ροχιμπλάνκος" είχαν την ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να ξαναμπούν στο παιχνίδι όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκαγιά μέσα στην περιοχή όμως την "πέταξαν στα σκουπίδια" με στιλ!

Ο συνήθης εκτελεστής των πέναλτι, Ραούλ Γκαρθία, βρισκόταν στον πάγκο και έτσι έτρεξαν να πάρουν τη μπάλα για να το εκτελέσουν τόσο ο Μάριο Μάντζουκιτς όσο και ο Γκιγιέρμε Σικέιρα, που αμφότεροι ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ατλέτικο από Μπάγερν και Μπενφίκα αντίστοιχα.

Τελικά "κέρδισε τη μάχη" ο Σικέιρα προκαλώντας την έντονη δυσφορία του Μάντζουκιτς, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε για την επιμονή του: εκτέλεσε άσχημα και χαμηλά στη γωνία το πέναλτι και ο Ντιέγκο Άλβες μπλόκαρε τη μπάλα για να διαφυλάξει το 3-1 που έμεινε μέχρι τέλους.

"Ο Μάντζουκιτς εκτελεί τα πέναλτι αλλά ο Σικέιρα μου ζήτησε αν μπορούσε να το εκτελέσει. Ο Σικέιρα έχει χάσει δύο πέναλτι στην καριέρα του, και τα δύο με την Ατλέτικο, και θα είναι δύσκολο να τον δω να αναλαμβάνει ξανά εκτέλεση (γελάει)", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε ερώτηση για το αν έδωσε εκείνος το "Ok" στον αμυντικό του για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.

Όσον αφορά στο παιχνίδι που βρήκε την Ατλέτικο πίσω στο σκορ με 3-0 από το 13ο λεπτό (πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Βαλένθια σε ματς για την Primera Division από το 2000 και μετά), ο τεχνικός της Ατλέτικο είπε:

"Το παιχνίδι διήρκεσε 94 λεπτά. Η Βαλένθια ξεκίνησε πολύ δυνατά, εμείς κάναμε λάθη που συνήθως δεν κάνουμε και το εκμεταλλεύτηκαν για να πάρουν το προβάδισμα. Στη συνέχεια παίξαμε καλά.

Σικέιρα-Μάντζουκιτς όπως Μήτρογλου-Τσόρι!

Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παιδιών. Εκείνα τα πρώτα 10 λεπτά μας πλήγωσαν αλλά είμαι υπερήφανος από τον τρόπο που απαντήσαμε.

Μερικές φορές πρέπει να αποδέχεσαι την ήττα με αξιοπρέπεια, έχοντας δώσει τα πάντα στο γήπεδο. Η Ατλέτικο έχασε παλεύοντας, δουλεύοντας σκληρά και τρέχοντας συνέχεια.

Η Βαλένθια δεν παίζει στην Ευρώπη αλλά με την ομάδα που έχει, θα πρέπει να ξεκινήσουν να παίζουν πολύ άσχημα για να μην τελειώσουν τη σεζόν στην τρίτη ή τέταρτη θέση".

Σικέιρα και Μάντζουκιτς "διαφωνούν" για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ