LA LIGA

Ρήξη χιαστών για τον Φερνάντες της Ατλέτικο

Ρήξη χιαστών για τον Φερνάντες της Ατλέτικο

Ο Αουγκούστο Φερνάντες υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Οσασούνα και θα μείνει εκτός για έξι μήνες. Τραυματίας και ο Χιμένες πριν από την Μπάγερν.

Ο Αουγκούστο Φερνάντες είπε πρόωρο "αντίο" στο 2016, αφού υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λα Κορούνια στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος τραυματίστηκε στο 17ο λεπτό του παιχνιδιού, σε μία φάση με τον Σέλσο Μπόρχες, που τον άφησε να σφαδάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγώνα σε φορείο και με δάκρυα στα μάτια και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο "FREMAP", όπου οι γιατροί έκαναν τη διάγνωση ολικής ρήξης έσω χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Η εκτίμηση για τον Φερνάντες, που είχε τραυματιστεί και πέρυσι στο αριστερό γόνατο, είναι εξάμηνη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τραυματίας αποχώρησε και ο Χοσέ Χιμένες σε μία προσπάθεια να κόψει έναν αντίπαλο. Ο Ουρουγουανός στόπερ ζήτησε αλλαγή και ο σύλλογος ενημέρωσε ότι υπέστη μυικό τραυματισμό στον δεξιό μηρό.

Αμφότεροι θα απουσιάσουν από την προσεχή αναμέτρηση για τους ομίλους του Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου σε αυτό το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με Νανί η Βαλένθια, με Γκριεζμάν η Ατλέτικο
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ