LA LIGA

Ρεάλ, η πιο αντιπαθητική ομάδα της Ισπανίας

Ρεάλ, η πιο αντιπαθητική ομάδα της Ισπανίας

Η εφημερίδα "As" αποκάλυψε τα αποτελέσματα έρευνας για τις πιο αγαπητές αλλά και "μισητές" ομάδες των Ισπανών φιλάθλων. Πιο αντιπαθητική με ποσοστό... αυτοδυναμίας η Ρεάλ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στην έρευνα που διεξήγαγε η εταιρία Ikerfel (για λογαριασμό της ισπανικής εφημερίδας) και η οποία έγινε δύο χρόνια από την αμέσως προηγούμενη, προέκυψε πως οι αντί-Ρεάλ οπαδοί αυξήθηκαν, καθώς από το 51% που ήταν το 2011 έφτασαν πλέον στο εντυπωσιακό 55% το 2013.

Όσον αφορά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, το 93% επέλεξε ως πιο αντιπαθητική ομάδα της Ρεάλ ενώ οι αντίστοιχοι της Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασαν στο 91% όσον αφορά στην "αγάπη" προς τη συμπολίτισσα.

Η Μπαρτσελόνα ήρθε δεύτερη στις προτιμήσεις των φιλάθλων που υποστηρίζουν κάποια ομάδα της Πριμέρα ή της Σεγούντα Ντιβισιόν, συγκεντρώνοντας ποσοστό... αντιπάθειας της τάξης του 40%.

Ρεάλ, η πιο αντιπαθητική ομάδα της Ισπανίας

Όσον αφορά στις ομάδες με τις περισσότερες συμπάθειες, οι δύο κολοσσοί του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν και πάλι τη "μερίδα του λέοντος", με τους "μπλαουγκράνα" να έχουν την πρωτοκαθεδρία.

Συνολικά, η Μπαρτσελόνα είναι η πιο συμπαθητική ομάδα του πρωταθλήματος με ποσοστό 41%, μπροστά από Ρεάλ Μαδρίτης (34%) και Ατλέτικο Μαδρίτης (21% με σημαντική αύξηση στα ποσοστά τους), ενώ πίσω τους βρίσκονται οι Αθλέτικ Μπιλμπάο (18%), Μπέτις (14%) και Βαλένθια (13% με σημαντική μείωση στα ποσοστά της).

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ