LA LIGA

Προπόνηση με Κρανεβίτερ και Ιγκίτα η Ατλέτικο

Προπόνηση με Κρανεβίτερ και Ιγκίτα η Ατλέτικο

Το νέο μεγάλο απόκτημα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ματίας Κρανεβίτερ, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, στην οποία βρέθηκε και ο Ρενέ Ιγκίτα (photo + video)

Ο Ματίας Κρανεβίτερ πραγματοποίησε την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία βρέθηκε και ο Ρενέ Ιγκίτα.

Ο Κρανεβίτερ είναι 22άχρονος αμυντικός μέσος που αποκτήθηκε από την Ρίβερ Πλέιτ έναντι 8.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά έμεινε σε αυτήν ως δανεικός, έτσι ώστε τον Δεκέμβρη να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Είναι ήδη διεθνής με την Αργεντινή, με την Ρίβερ κατέκτησε πρωτάθλημα, Copa Sudamericana και Copa Libertadores, ενώ έπαιξε και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Χαρακτηρίζεται ο "νέος Μαστσεράνο" και θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους του πλανήτη.

Τώρα πρέπει να αποδείξει την αξία του και στην Ευρώπη, ενώ παραδοσιακά στην πρώτη του προπόνηση έγινε "pasillo", όχι με χειροκροτήματα, αλλά με καρπαζιές!

Στην προπόνηση υπήρχε και ένας επισκέπτης, ο Κολομβιανός παλαίμαχος τερματοφύλακας, Ρενέ Ιγκίτα. Στην φωτογραφία παρακάτω ποζάρει μαζί του ο Τζάκσον Μαρτίνες, τον οποίο θέλει ο Σιμεόνε να διώξει και να αποκτήσει τον Κάρλος Μπάκα από την Μίλαν (ίσως γίνει και ανταλλαγή).

Φιλίπε Λουίς και Τζάκσον Μαρτίνες με τον Ιγκίτα...

Προπόνηση με Κρανεβίτερ και Ιγκίτα η Ατλέτικο

Video από την πρώτη προπόνηση του Κρανεβίτερ...

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ