LA LIGA

Preview: Ρεάλ - Μπαρτσελόνα

Real Madrid's Welsh striker Gareth Bale slides during the Spanish league Clasico football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 26, 2013.   AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO        (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Welsh striker Gareth Bale slides during the Spanish league Clasico football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 26, 2013. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Αντσελότι αποκάλυψε την 11άδα της Ρεάλ, ενώ ο Μαρτίνο τόνισε πως το "clásico" είναι τελευταία ευκαιρία της Μπαρτσελόνα για τον τίτλο. Δείτε δηλώσεις και τις πιθανότερες συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα "συγκρούονται" το βράδυ της Κυριακής (22:00) στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" στο δεύτερο "clásico" της σεζόν.

Στο πρώτο η "Μπάρτσα" είχε επικρατήσει με 2-1 στις 26 Οκτωβρίου και εκείνη ήταν η τελευταία ήττα της "βασίλισσας" η οποία μετρά 18 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα, έχοντας 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ είχε χάσει και από την Ατλέτικο στον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο πήρε ισοπαλία στο "Καλντερόν", έτσι δεν έχει καμία νίκη φέτος σε ντέρμπι.

Είναι πάντως στην κορυφή με +3 από την Ατλέτικο και +4 από την Μπαρτσελόνα, ο τεχνικός της οποίας, Τάτα Μαρτίνο, χαρακτήρισε το ματς τελευταία ευκαιρία της ομάδας του για τον τίτλο.

"Το να πλησιάζουμε στον έναν βαθμό δεν θα είναι το ίδιο με το να μείνουμε πίσω 7 βαθμούς", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός, ο οποίος πιθανότατα στην επιθετική τριάδα μαζί με τον Μέσι θα έχει τους Νεϊμάρ και Φάμπρεγκας.

Ο Κάρλο Αντσελότι από την άλλη αποκάλυψε τα πλάνα του για την 11άδα, με τον Καρίμ Μπενζεμά να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αναμένεται να ξεκινήσει.

"Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία, έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε", τόνισε ο Ιταλός, ο οποίος έχει να νικήσει την Μπαρτσελόνα από το 2004 με την Μίλαν και όταν ρωτήθηκε για αυτό, είπε: "Είναι ώρα για μένα να τους νικήσω".

Οι πιθανές 11άδες

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπες, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Φάμπρεγκας.

Preview: Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ