LA LIGA

Πόσο Τόρες είσαι;

Πόσο Τόρες είσαι;

Σε μια άσκηση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μέτρο σύγκρισης του "πόσο Τόρες είσαι;", ο Ισπανός επιθετικός αστόχησε 4 φορές με το κεφάλι σε κενή -μικρή- εστία. Ευστόχησε όταν... παραπάτησε. (video)

Ο Φερνάντο Τόρες είναι η πρώτη μεταγραφική επιλογή της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ιανουάριο και ο Ισπανός επιθετικός έπιασε ήδη δουλειά, ξεκινώντας τις προπονήσεις με τους "ροχιμπλάνκος".

Ωστόσο τα μεγαλεία είναι μάλλον περασμένα για τον Τόρες, γεγονός που δεν αποδεικνύεται μόνο μέσω αριθμών τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον και μέσα από τις προπονήσεις.

Το να έχεις μπροστά σου αντιπάλους και να μην σκοράρεις, κομμάτια να γίνει. Όταν όμως δίχως πίεση δεν μπορείς να βρεις δίχτυα ούτε σε προπόνηση -έστω και σε μικρή εστία με το κεφάλι- τότε Φερνάντο έχουμε πρόβλημα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Ισπανός φορ ακολουθεί μια άσκηση για την έκρηξη, τα πλάγια βήματα και την αλλαγή κατεύθυνσης που καταλήγει στην προσπάθεια του παίκτη να σκοράρει με το κεφάλι σε μια μικρή κενή εστία.

Για έναν παίκτη της κλάσης του Τόρες δεν υφίσταται καν... πρόκληση να σκοράρει υπό αυτές τις συνθήκες, όμως οι μέρες που ο Ισπανός "παστέλωνε" αδιακρίτως έχουν μάλλον περάσει ανεπιστρεπτί. Ίσως να μην είναι τυχαίο πως κατάφερε να βρει πλεκτό, όταν παραπάτησε.

Ας μιλήσει το βίντεο:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ