LA LIGA

Ποιος θα το σηκώσει;

EL CAPITAN DEL REAL MADRID, RAUL, LEVANTA LA COPA DE CAMPEON DE LIGA TRAS EL PARTIDO DISPUTADO ANTE EL LEVANTE EN EL BERNABEU EN PRESENCIA DE VILLAR
EL CAPITAN DEL REAL MADRID, RAUL, LEVANTA LA COPA DE CAMPEON DE LIGA TRAS EL PARTIDO DISPUTADO ANTE EL LEVANTE EN EL BERNABEU EN PRESENCIA DE VILLAR EL CAPITAN DEL REAL MADRID, RAUL, LEVANTA LA COPA DE CAMPEON DE LIGA TRAS EL PARTIDO DISPUTADO ANTE EL LEVANTE EN EL BERNABEU EN PRESENCIA DE VILLAR

Η αυλαία πέφτει στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Το Σάββατο θα μάθουμε την πρωταθλήτρια και την Κυριακή τις δυο ομάδες που θα συνοδεύσουν την Μπέτις στην Σεγούντα. Η ανάλυση και τα σενάρια στα μέτωπα φωτιά!

Ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο μαραθώνιος της Πριμέρα Ντιβισιόν με αρκετά μέτωπα να είναι ακόμα ανοιχτά.

Σήμερα (17/5) θα μάθουμε την φετινή πρωταθλήτρια και την Κυριακή (18/5) τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Η πιο μεγάλη ώρα του "πολέμου" έφτασε! Σε ένα από τα πιο αγωνιώδη φινάλε της σύγχρονης ιστορίας της Πριμέρα Ντιβισιόν, θα μάθουμε τον πρωταθλητή, αλλά και τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Τα περισσότερα μέτωπα έχουν ήδη κλείσει, αλλά τα σημαντικότερα μένουν ακόμα ανοιχτά!

Ποιος θα το σηκώσει;

Η καρδιά της Λίγκας χτυπάει σήμερα το απόγευμα (17/5, 19:00) στο "Καμπ Νόου", εκεί όπου Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο θα διεκδικήσουν μέσα σε 90 λεπτά αγώνα το φετινό στέμμα. Τα πράγματα είναι απλά. Οι "μπλαουγκράνα" θέλουν μόνο τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ενώ οι "ροχιμπλάνκος" βολεύονται με τα υπόλοιπα δυο αποτελέσματα, δική τους νίκη δηλαδή ή ισοπαλία. Οι δυο ομάδες κατεβαίνουν πλήρεις στον "τελικό" της χρονιάς, αφού η μεν Μπάρσα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Πικέ, Νεϊμάρ και Άλμπα, ενώ με την Ατλέτι θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας ο Ντιέγκο Κόστα. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ "ΕΙΝΑΙ" ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Πριν περάσουμε σε αυτούς που κυνηγάνε ακόμα στόχους, ας δούμε πρώτα ποιοι είναι εκείνοι που έχουν ήδη το μυαλό τους στις διακοπές, αφού η τελευταία αγωνιστική δεν θα αλλάξει τίποτα, επομένως θα παίξουν χαλαρά και αρκετά βαριεστημένα τα δικά τους 90λεπτα. Πρώτη και καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης (84), η οποία βρίσκεται πλέον εκτός διεκδίκησης του τίτλου και προετοιμάζεται για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζει μια ακόμα αδιάφορη, την Εσπανιόλ (42), που εξασφάλισε την παραμονή της από την προηγούμενη αγωνιστική.

Ποιος θα το σηκώσει;

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται εκτός διεκδίκησης τίτλου και προετοιμάζεται για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλτα (49), Λεβάντε (48), Βαλένθια (46), Μάλαγα (45), Ράγιο (43) και Έλτσε (40) έχουν ήδη σωθεί και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορούν να διεκδικήσουν. Αδιάφορη και η Αθλέτικ (69), ήδη τέταρτη ότι και αν γίνει. Το ίδιο και η Σεβίγια, η οποία μετά την κατάκτηση του Europa League, ακόμα και αν τερματίσει έκτη, θα πάει του χρόνου απευθείας στους ομίλους ως κάτοχος. Αδιάφορη φυσικά και η ήδη υποβιβασμένη Μπέτις. Απομένουν λοιπόν 9 ομάδες που έχουν κάποιο μεγαλύτερο ή μικρότερο στόχο.

ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Ας ξεκινήσουμε με το πιο ανώδυνο ζευγάρι, εκείνο δηλαδή που το ζητούμενο είναι το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία, κάτι που αυτόματα θα φέρει και περισσότερες μέρες διακοπών ελέω Europa League. Αυτή τη στιγμή η Σεβίγια είναι πέμπτη με 60 βαθμούς, η Ρεάλ Σοθιεδάδ έκτη με 59 και η Βιγιαρεάλ έβδομη με 56. Η Σεβίγια αντιμετωπίζει την αδιάφορη Έλτσε και η λογική λέει ότι θα κερδίσει στην φιέστα του "Σάντσεθ Πιθχουάν", το οποίο θα γιορτάσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ποιος θα το σηκώσει;

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ διεκδικεί την πέμπτη θέση, ενώ η Βιγαρεάλ την έκτη. Παίζουν μεταξύ τους την Κυριακή.

Αν πάντως σκοντάψει η Σεβίγια, τότε παραμονεύει η Ρεάλ Σοθιεδάδ που αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ στο "Ανοέτα" και θέλει τη νίκη, πρώτον, για να βρεθεί αν μπορέσει, στην 5η θέση, που θα την οδηγήσει απευθείας στους ομίλους και δεύτερον, για να παραμείνει πάνω από την αντίπαλό της και να γλυτώσει έναν προκριματικό γύρο το καλοκαίρι. Το ίδιο ακριβώς σκέφτεται και η Βιγιαρεάλ, η οποία αν κερδίσει στο Σαν Σεμπαστιάν, θα πιάσει στους 59 βαθμούς τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, αλλά έχοντας υπέρ της την ισοβαθμία, θα πάρει αυτή την 6η θέση και μαζί το "μπόνους" των περισσότερων διακοπών.

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ "ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ" / Η ΜΠΑΡΣΑ

Τελειώσαμε με τα εύκολα, περνάμε τώρα στα δύσκολα. Ήδη ξέρετε τα αποτελέσματα που βολεύουν τον καθένα, οπότε ας δούμε τί λένε τα τελευταία νέα από τα δυο στρατόπεδα. Η Μπαρτσελόνα παίζει ουσιαστικά όλη της τη χρονιά σε ένα χαρτί. Έχοντας ήδη χάσει το Κύπελλο από τη Ρεάλ, αλλά και έχοντας αποκλειστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ από την αποψινή της αντίπαλο, έχει την ευκαιρία να σώσει την πιο αποτυχημένη σεζόν των τελευταίων χρόνων.

Αν το καταφέρει, η αναδιοργάνωση του ρόστερ της και το πέρασμα στη νέα εποχή με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, θα γίνουν πολύ πιο ανώδυνα, αφού ένας τίτλος πρωταθλήματος και μάλιστα την τελευταία στιγμή, θα φέρει σίγουρα αρκετή ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου. Το θέμα είναι κατά πόσον αυτή η Μπαρτσελόνα, που δείχνει να έχει απενεργοποιήσει το αγωνιστικό της "τσιπάκι" εδώ και αρκετό καιρό, θα βρει όρεξη, δυνάμεις, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να κάνει ότι χρειάζεται στο κρίσιμο αυτό 90λεπτο.

Ποιος θα το σηκώσει;

Με πλατιά χαμόγελα παρουσιάστηκε στη χθεσινή προπόνηση ο Μέσι. Αιτία φυσικά η συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Τάτα Μαρτίνο, αν και σίγουρα έχει ξενερώσει εδώ και μήνες, θα ήθελε σίγουρα να φύγει από τη Βαρκελώνη ως πρωταθλητής. Οι παίκτες του δείχνουν να έχουν συσπειρωθεί τις τελευταίες μέρες και πολλοί από αυτούς έχουν δηλώσει στον Τύπο ότι θα ήθελαν να κατακτήσουν τη Λίγκα για να την αφιερώσουν στον Τίτο και στον Τάτα. Οι προσωπικότητες υπάρχουν και περισσεύουν μέσα στην ομάδα, μένει να το αποδείξουν και στο γήπεδο. Σίγουρα θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον Μέσι, αφού θα μπει στο γήπεδο 24 ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του (καθόλου τυχαία η ημερολογιακή επιλογή της διοίκησης για το θέμα).

Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω του και θα περιμένουν να τον δουν να κάνει τα μαγικά του για να δείξει την ικανοποίησή του για την θετική έκβαση της ανανέωσής του. Αυτό φυσικά σημαίνει και πρόσθετη πίεση στον Αργεντίνο, αλλά ο Λέο δεν μασάει από τέτοια. Αν βρεθεί σε καλή βραδιά, μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι μόνος του. Σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, γιατί οι τρεις επιστροφές της τελευταίας στιγμής, μπερδεύουν κάπως τα πράγματα.

Ποιος θα το σηκώσει;

Η χθεσινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Η λογική πάντως λέει ότι οι "μπλαουγκράνα" θα παίξουν 4-3-3, το οποίο (αν αγωνιστεί ο Σεσκ) θα μπορεί να μετατρέπεται και σε 4-4-2 με στόχο την κατοχή της μπάλας. Στην άμυνα είναι σίγουροι ο Άλβες δεξιά και ο Μαστσεράνο στο ένα από τα δυο στόπερ, ενώ τις άλλες δυο θέσεις διεκδικούν οι Πικέ και Μπάρτρα στα στόπερ και οι Αντριάνο και Άλμπα αριστερά. Στο κέντρο θα δούμε την γνωστή τριάδα Τσάβι, Ινιέστα και Μπουσκέτς και μπροστά ο μόνος σίγουρος είναι ο Μέσι.

Ίσως ξεκινήσει ο Σεσκ για να γυρίζει και στο κέντρο, με πιθανότερο παρτενέρ του Λέο τον Πέδρο, χωρίς όμως να αποκλείεται και ο Αλέξις. Όποια και να είναι η σύνθεση πάντως, της Μπαρτσελόνα, το σημαντικότερο θα είναι να προηγηθεί στο σκορ και οπωσδήποτε να μην δεχθεί πρώτη γκολ, γιατί τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα, απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να κλείνει τους χώρους και που βολεύεται και με την ισοπαλία.

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ "ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ" / Η ΑΤΛΕΤΙ

Πάμε τώρα στο άλλο στρατόπεδο. Οι "ροχιμπλάνκος" έφτασαν χθες, στις 9.30 το βράδυ, στο αεροδρόμιο "Ελ Πρατ" και αμέσως μετά κατέλυσαν στο ξενοδοχείο τους. Ο Σιμεόνε πήρε μαζί του όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες της πρώτης ομάδας, για να τους έχει κοντά του σε μια από τις σημαντικότερες εβδομάδες στην ιστορία της Ατλέτικο, η οποία ξεκινάει σήμερα στο "Καμπ Νόου" και θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατο στο "Ντα Λουζ" της Λισαβόνας.

Η μεγάλη διαφορά με την Μπαρτσελόνα, είναι ότι οι "κολτσονέρος", εκτός από τον αποψινό στόχο, έχουν έναν ακόμη, σαφώς πιο μεγάλο, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και αν η μάχη για το πρωτάθλημα είναι κρίσιμη, ο συνδυασμός του επόμενου ραντεβού κυριολεκτικά "σκοτώνει": η πιθανότητα του πρώτου Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου και μάλιστα απέναντι στην "αιώνια" αντίπαλο. Το αναφέρουμε αυτό, γιατί δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο θα επηρεάσει τους παίκτες του Τσόλο η σκέψη του επόμενου τελικού.

Ποιος θα το σηκώσει;

Ο Ντιέγκο Κόστα κατά την άφιξη της αποστολής της Ατλέτικο στο ξενοδοχείο της Βαρκελώνης όπου κατέλυσαν οι "κολτσονέρος".

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, η Ατλέτικο είναι η ομάδα που αξίζει σαφώς πιο πολύ τον τίτλο της πρωταθλήτριας και από τη Ρεάλ και από τη Μπαρτσελόνα. Έριξε η ίδια το γάντι στις μεγάλες του ισπανικού ποδοσφαίρου και τίμησε αυτήν της την "πρόκληση" σε όλα τα επίπεδα. Επέδειξε θαυμαστή σταθερότητα, πρόσφερε θέαμα, έκανε ανατροπές, δεν λύγισε κάτω από την πίεση, δεν έκανε περισσότερα λάθη από τις αντιπάλους της στην τελική ευθεία, κρατήθηκε σε υψηλό επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος, αποδέχτηκε την ευθύνη και έφτασε και στους δυο τελικούς, κάτι που δεν κατάφερε ούτε η Ρεάλ ούτε η Μπάρσα.

Απομένει να δούμε πώς θα διαχειριστεί αυτή την καυτή εβδομάδα και τί ταμείο θα κάνει στο τέλος. Όμως, ότι και αν γίνει. έχει σίγουρα τον θαυμασμό μας για όσα πέτυχε φέτος. Αν κατακτήσει το πρωτάθλημα, δεν θα γράψει μόνο τη δική της ιστορία, αλλά θα προσφέρει τα μέγιστα και στην ισπανική Λίγκα, η οποία τα τελευταία χρόνια ασφυκτιά ανάμεσα στο κλασικό δίπολο της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

Ποιος θα το σηκώσει;

Ο Τσόλο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναχώρηση της Ατλέτικο για τη Βαρκελώνη.

Ο Τσόλο θα παρατάξει τη δική του ομάδα με το αγαπημένο του 4-4-2. Στην εστία ο Κουρτουά, Μιράντα και Γκοντίν στα στόπερ, Χουάνφραν δεξιά και Φιλίπε Λουίς αριστερά. Γκάμπι και Τιάγκο στα αμυντικά χαφ, ο Κόκε δεξιά και ο Αρντά Τουράν αριστερά και μπροστά οι Ντιέγκο Κόστα και Βίγια. Πολύ μικρότερη πιθανότητα έχει το 4-4-1-1 με τον Ραούλ Γκαρθία στη θέση του Βίγια και πίσω από τον Βραζιλιάνο.

Η Ατλέτικο έχει στα υπέρ της ότι τη βολεύουν δυο αποτελέσματα, ότι δεν είναι καν υποχρεωμένη να σκοράρει (αν δεν δεχτεί γκολ) και ότι βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε όλα τα επίπεδα από την αντίπαλό της. Στα κατά είναι το γεγονός ότι θα δώσει αυτόν τον αγώνα στο γήπεδο της αντιπάλου της και ότι δεν έχει την πολυτέλεια να "αδειάσει" για να κερδίσει τον τίτλο. Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσει δυνάμεις και για τον επόμενο τελικό.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Είδαμε τα δεδομένα για τη μάχη του τίτλου, σειρά έχουν τώρα οι μάχες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όπως είπαμε και στην αρχή, η Μπέτις είναι ήδη ομάδα της Σεγούντα, άρα ψάχνουμε τις άλλες δυο που θα την ακολουθήσουν. Αυτές οι δυο θα βγουν μέσα από την εξής πεντάδα: Αλμερία (39), Χετάφε (39), Γρανάδα (38), Οσασούνα (36) και Βαγιαδολίδ (36). Ξεκινώντας τα πιθανά σενάρια, να πούμε ότι το πιο εύκολο έργο φαίνεται να έχουν η Αλμερία και η Χετάφε.

ΑΛΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΤΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ "Χ"

Οι δυο αυτές ομάδες, εκτός από το γεγονός ότι έχουν περισσότερους βαθμούς από τις υπόλοιπες, αγωνίζονται την Κυριακή με αδιάφορες αντιπάλους. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι αμφότερες χρειάζονται μόνο έναν βαθμό για να σωθούν μαθηματικά, δεν είναι δηλαδή υποχρεωμένες να κερδίσουν. Πιο ευνοϊκά δείχνουν να είναι τα πράγματα για την Χετάφε, η οποία θα πάει λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο γειτονικό Βαγέκας για να αντιμετωπίσει τη Ράγιο.

Ποιος θα το σηκώσει;

Αλμερία και Χετάφε βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση από τις υπόλοιπες 3 ομάδες που δίνουν τη μάχη για τη σωτηρία.

Η λογική λέει ότι αφού και οι δυο είναι ομάδες της Μαδρίτης και έχουν καλές σχέσεις, η Ράγιο θα δώσει τον πολύτιμο βαθμό στη Χετάφε για να την κρατήσει στην κατηγορία. Η Αλμερία υποδέχεται την Αθλέτικ του Βαλβέρδε και ελπίζει στην χαλάρωση των "λεόντων" (πράγμα που φάνηκε και στο βάσκικο ντέρμπι) για να τσιμπήσει και αυτή τον βαθμό που θα την κρατήσει και του χρόνου στην Πριμέρα. Θεωρώντας όχι δεδομένο, αλλά αρκετά πιθανό Αλμερία και Χετάφε να τη "γλυτώσουν", μας μένουν τρεις υποψήφιες για δυο θέσεις.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Γρανάδα, Οσασούνα και Βαγιαδολίδ θα επωμιστούν, όπως φαίνεται, τη δύσκολη αποστολή να αποφύγουν, η καθεμιά για τον εαυτό της. τον δύσκολο δρόμο προς τη Σεγούντα. Στην καλύτερη βαθμολογική θέση βρίσκεται η Γρανάδα (38), η οποία όμως πρέπει να πάει στην Πουθέλα για να αντιμετωπίσει την Βαγιαδολίδ (36)! Παράλληλα η Οσασούνα υποδέχεται στην Παμπλόνα την ουραγό Μπέτις. Ουραγό ναι, υποβιβασμένη ναι, αλλά όχι απαραίτητα αδιάφορη Μπέτις.

Ποιος θα το σηκώσει;

Βαγιαδολίδ και Γρανάδα θα δώσουν την Κυριακή τον αγώνα της χρονιάς.

Σε όλη αυτή την "εξίσωση" δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε την μεταβλητή "βαλιτσάκια" (για τα οποία έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε άλλο κείμενο), τα πριμ νίκης δηλαδή σε τρίτους από άλλους ενδιαφερόμενους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το 4-3 της προηγούμενης Κυριακής στο Μπέτις - Βαγιαδολίδ, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3 φορές, έφτασαν μια ανάσα από την σωτηρία τους, αλλά τελικά έφυγαν ηττημένοι από το "Μπενίτο Βιγιαμαρίν".

Για να το απλοποιήσουμε, η Γρανάδα είναι η μόνη που εξαρτάται από την ίδια. Της φτάνει μια ισοπαλία για να σωθεί, γιατί έχει την ισοβαθμία απέναντι στην Οσασούνα (υποθέτοντας ότι οι δυο τους θα ισοβαθμήσουν στους 39). Η Βαγιαδολίδ θέλει οπωσδήποτε νίκη και να μην νικήσει η Οσασούνα. Τέλος, η Οσασούνα θέλει νίκη και ήττα της Γρανάδα. Όλοι αυτοί οι υπολογισμοί γίνονται με την υπόθεση ότι Αλμερία και Χετάφε θα πάρουν το "Χ" στα δικά τους ματς και άρα θα έχουν σωθεί. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε... φέξε μου και γλίστρησα.

Ποιος θα το σηκώσει;

Η Οσασούνα θα υποδεχτεί την Μπέτις και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να ελπίζει.

Ας δούμε τί αναφέρει η As για κάθε μία από τις 5 ομάδες ξεχωριστά:

- Η ΑΛΜΕΡΙΑ υποβιβάζεται αν χάσει και ταυτόχρονα

α) κερδίσει η Γρανάδα, δεν χάσει η Χετάφε και κερδίσει η Οσασούνα.

- Η ΧΕΤΑΦΕ υποβιβάζεται αν χάσει και ταυτόχρονα

α) κερδίσει η Οσασούνα και δεν υπάρξει ισοπαλία στο Βαγιαδολίδ - Γρανάδα.

- Η ΓΡΑΝΑΔΑ υποβιβάζεται αν...

α) χάσει από τη Βαγιαδολίδ

β) φέρει ισοπαλία με τη Βαγιαδολίδ, κερδίσει η Οσασούνα και χάσουν Αλμερία και Χετάφε.

- Η ΟΣΑΣΟΥΝΑ σώζεται αν κερδίσει και ταυτόχρονα

α) χάσει η Γρανάδα

β) φέρει ισοπαλία η Γρανάδα και χάσουν Αλμερία και Χετάφε.

γ) κερδίσει η Γρανάδα και χάσει η Χετάφε

δ) κερδίσει η Γρανάδα και χάσει η Αλμερία

- Η ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ σώζεται αν κερδίσει και ταυτόχρονα

α) χάσει η Χετάφε

β) δεν κερδίσει η Οσασούνα

Με δυο λόγια, καλά ξεμπερδέματα!!!

Πηγές: As, Marca, Mundo Deportivo, lfp.es

Ακολουθεί σε βίντεο ο αγώνας του πρώτου γύρου ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Βίντεο: Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 0-0 (Πριμέρα, 11/1/2014)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ