LA LIGA

Οι φανέλες των Μέσι και Ρονάλντο στον... Ριβάλντο!

Οι φανέλες των Μέσι και Ρονάλντο στον... Ριβάλντο!
AFP IMAGEFORUM

Ο Ριβάλντο ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του Clasico καθώς μετά το τέλος του έγινε κάτοχος της φανέλας τόσο του Λιονέλ Μέσι όσο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε το story.

Οι φανέλες των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αποτελούν εξ ορισμού αντικείμενα μεγάλης αξίας, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αυτές που φορούσαν τα δύο λαμπρά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στο τελευταίο Clasico που κρίθηκε από τα τέρματά τους.

Το εντυπωσιακό με τις φανέλες αυτές είναι ότι αμφότερες βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα στην κατοχή ενός ατόμου, με την πορτογαλική "A Bola" να αποκαλύπτει πως πρόκειται για τον Ριβάλντο.

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα ήταν ένα από τα εξέχοντα πρόσωπα που παρακολούθησαν από τις εξέδρες του "Καμπ Νόου" το σούπερ ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ την περασμένη Κυριακή, και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ζήτησε μετά το τέλος του αγώνα τις φανέλες των δύο παικτών, ώστε να τις δημοπρατήσει και να διαθέσει τα έσοδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι... διαπραγματεύσεις με τη Μπαρτσελόνα δεν ήταν και τόσο δύσκολες καθώς γνωρίζει όλους σχεδόν τους ανθρώπους των "μπλαουγκράνα", ενώ προκειμένου να πάρει τη φανέλα του CR7 χρειάστηκε να μεσολαβήσει ο συμπατριώτης του, Κακά.

Όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ρίμπο με την επωνυμία "Rivaldo10 Institute" το οποίο είναι υπεύθυνο για την χρηματοδότηση κοινωνικών σχεδίων σε Βραζιλία και Ανγκόλα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ