LA LIGA

"Ο καλύτερος αντικαταστάτης του Φαλκάο, ο Βίγια"

"Ο καλύτερος αντικαταστάτης του Φαλκάο, ο Βίγια"

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, μίλησε στα ισπανικά μμε για την απόκτηση του Νταβίδ Βίγια από την Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο αντικαταστάτη του Φαλκάο, από τον Ισπανό.

Ο Νταβίδ Βίγια είναι και επίσημα πλέον κάτοικος Μαδρίτης, για χάρη της Ατλέτικο. Ο Ισπανός επιθετικός θα προσπαθήσει να αναγεννηθεί στη νέα του ομάδα και να γίνει και πάλι ο παίκτης που όλοι γνωρίζαμε πριν τον μακροχρόνιο τραυματισμό που είχε.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, στα πλαίσια της ανακοίνωσης της απόκτησης του Ισπανού επιθετικού, δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος που η ομάδα του κατάφερε να πάρει ένα παίκτη της κλάσης του Βίγια: "Ο Βίγια είναι ένας φυσικός σκόρερ, είναι μεγάλος παίκτης. Μπορεί κάλλιστα να γεμίσει το κενό που άφησε ο Ρανταμέλ Φαλκάο"

Αναφέρθηκε επίσης και στο μικρό κόστος της μεταγραφής του παίκτη από την Μπαρτσελόνα: "H τιμή του μας κόστισε λιγότερο από ότι φανταζόμασταν και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι γι αυτό. Ήταν μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση".

Τέλος έκανε και μια σύγκριση ανάμεσα στον Βίγια και στον Νεγρέδο, ο οποίος ήταν ο δεύτερος στόχος των "ροχιμπλάνκος" για την επίθεση: " Το "9" της Ατλέτικο είναι ο Βίγια κι όχι ο Νεγρέδο. Καλοί παίκτες και οι δυο αλλά ο Βίγια πιστεύω είναι καλύτερος και κάναμε το σωστό".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ