LA LIGA

Ο Φαλκάο ποζάρει με δύο... τίγρεις!

Ο Φαλκάο ποζάρει με δύο... τίγρεις!

Σε μία ασυνήθιστη φωτογράφηση παρέα με δύο... τίγρεις πήρε μέρος στο "Βιθέντε Καλντερόν" ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Δείτε photos και video!

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία ήταν ο ήρωας της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Europa League απέναντι στη Μπιλμπάο (3-0), με τον Κολομβιανό άσο να σκοράρει τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του και να την οδηγεί στην κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία.

Ο τίτλος αυτός συνδυάστηκε με την ανάδειξή του ως πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης και MVP του τελικού (για 2η σερί χρονιά και οι δύο διακρίσεις), όμως το κρεσέντο του άσου των "ροχιμπλάνκος" δεν σταμάτησε εκεί.

Ο Φαλκάο ποζάρει με δύο... τίγρεις!

Για την ακρίβεια συνεχίστηκε στο χορτάρι του "Βιθέντε Καλντερόν", με τον επονομαζόμενο "τίγρη" (παρατσούκλι που πρόλαβαν από το καλοκαίρι να του κολλήσουν οι Ισπανοί) να παίρνει μέρος σε φωτογράφηση μαζί με δύο πραγματικές... τίγρεις του τσίρκου "Gran Circo Mundial".

Ο λόγος για τις Κάρλα (250 κιλά) και Άρθουρ (70 κιλά), με τις οποίες ο Φαλκάο μοιράστηκε 9 λεπτά στο χορτάρι του σταδίου της Ατλέτικο.

Δείτε το video της Ατλέτικο Μαδρίτης για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ