LA LIGA

Ο Ράμος τρολάρει την Μπαρτσελόνα για την κόκκινη κάρτα

Ο Ράμος τρολάρει την Μπαρτσελόνα για την κόκκινη κάρτα

Ο Σέρχιο Ράμος είχε κέφια μετά το διπλό στο "Καμπ Νόου" και σχολίασε με διάθεση τρολαρίσματος την 21η κόκκινη που είδε στην καριέρα του. Καταλανικές φωνές για τη διαιτησία, απορίες στο twitter.

Ο Σέρχιο Ράμος aποβλήθηκε στο 83' και δύο λεπτά αργότερα είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στο Καμπ Νόου για τη Ρεάλ Μαδρίτης. "Αν ήξερα τι θα συμβεί, παίζοντας με δέκα παίκτες, θα είχα φροντίσει να αποβληθεί από το 5ο λεπτό!", δήλωσε μετά τον αγώνα ο αρχηγός της βασίλισσας που αποβλήθηκε για 4η φορά σε Clasico.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός αμυντικός έδωσε αφορμές για να δει την δεύτερη κάρτα νωρίτερα (σ.σ. την πρώτη την είδε μόλις στο 10'). Η καταλανική Sport γράφει πώς ήταν "ντροπή το γεγονός ότι ο Ράμος έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 83'" και καταγράφει αρκετές περιπτώσεις που θα έπρεπε να αποβληθεί.

Ο Ράμος τρολάρει την Μπαρτσελόνα για την κόκκινη κάρτα

Πιο χαρακτηριστικές, αυτή στο 23' και στο μαρκάρισμα στον Μέσι, στο οποίο ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ, όπως και στο 47' όταν μάρκαρε από πίσω τον Σουάρες. Ο ρέφερι υπέδειξε το φάουλ, όχι όμως την κάρτα που θα ήταν και η δεύτερη του Ράμος.

Χαρακτηριστικά ήταν tweets κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο Σέρχιο παρέμενε στον αγωνιστικό χώρο. Ανάμεσά τους και αυτό του Μάικλ Όουεν:

Η 21η αποβολή της καριέρας του!

Ο Ράμος είχε δει στο παρελθόν την κόκκινη κάρτα στο Καμπ Νόου στις 29 Νοεμβρίου 2010 (5-0), στις 25 Ιανουαρίου 2012 (2-2) αλλά και στο Μπερναμπέου στις 23 Μαρτίου 2014 (3-4). Συνολικά έχει αποβληθεί 20 φορές, με πρώτη στις 18 Σεπτεμβρίου 2005 απέναντι στην Εσπανιόλ, στη Βαρκελώνη.

Λίγες ημέρες αργότερα (29 Σεπτεμβρίου 2005) είχε και την πρώτη ευρωπαϊκή αποβολή σε "κοκκορομαχία" με τον Οκκά στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Μπερναμπέου. Η "βασίλισσα" είχε επικρατήσει με 2-1 με γκολ του Σολδάδο στα τελευταία λεπτά.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ