LA LIGA

Ο Γκριεζμάν απομάκρυνε κάθε ενδιαφερόμενο

Ο Γκριεζμάν απομάκρυνε κάθε ενδιαφερόμενο

Αιφνιδιαστικές δηλώσεις από τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος εξέφρασε τη διστακτικότητά του να μεταγραφεί σε ομάδα της Premier League και όχι μόνο. Μάλιστα, αποκάλυψε το αγαπημένο του ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο " RMC", ο Αντουάν Γκριεζμάν αιφνιδίασε τους πάντες, βάζοντας "φρένο" στις μεγάλες ορέξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και γενικότερα όποιας ευρωπαϊκής ομάδας τον έχει στα υπόψιν.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε τις αμφιβολίες του όσον αφορά σε μία ενδεχόμενη μετακίνησή του είτε στην Αγγλία είτε στις Γερμανία και Γαλλία, ενώ είπε ότι δεν βλέπει τον εαυτό του εκτός Ατλέτικο Μαδρίτης στο άμεσο μέλλον.

“Με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ένιωθα ότι έπρεπε να αποχωρήσω. Τώρα, δεν έχω αυτήν την ανάγκη, ή την επιθυμία. Δεν ξέρουμε πως θα τελειώσει η σεζόν. Αν τελειώσει άσχημα, ίσως αναρωτηθώ γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι”, είπε αρχικά, για να συμπληρώσει στη συνέχεια τους λόγους για τους οποίους απορρίπτει τους περισσότερους ενδιαφερόμενους και για να αποκαλύψει το αγαπημένο του ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

“Έπειτα, αναρωτιέμαι που θα μπορούσα να πάω. Στην Ισπανία, υπάρχουν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά τους τρεις (σ.σ. Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) . Στη Ρεάλ είναι αδύνατον, λόγω της ομάδας στην οποία βρίσκομαι τώρα. Το πρωτάθλημα της Γερμανίας δεν με προσελκύει τόσο. Στη Γαλλία για την ώρα όχι. Στην Αγγλία υπάρχουν πολλές αμφιβολίες λόγω της προσωπικής ζωής μου. Βροχή, κακός καιρός... πρέπει να είμαι χαρούμενος εκτός γηπέδων. Αν έπρεπε να διαλέξω κάποιο, αυτό θα ήταν το ισπανικό πρωτάθλημα”.

Ο 25χρονος αποτελεί νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο των "κόκκινων διαβόλων" για την γραμμή κρούσης, ενώ μερικές ημέρες πριν παρουσιαζόταν να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Μάντσεστερ. Φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 32 εμφανίσεις και έχει πετύχει 16 γκολ με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ