LA LIGA

Ο Γκιγκς παραλίγο να προλάβει τον Νέβιλ στη Βαλένθια

Ο Γκιγκς παραλίγο να προλάβει τον Νέβιλ στη Βαλένθια

Ο Ράιαν Γκιγκς ήταν η πρώτη επιλογή του Πίτερ Λιμ για την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, αλλά η άρνηση του έφερε τον Γκάρι Νέβιλ στο Μεστάγια.

Ο Γκάρι Νέβιλ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, αντικαθιστώντας τον Νούνο Εσπίριτο Σάντος, αλλά αυτός δεν ήταν η πρώτη επιλογή του ιδιοκτήτη, Πίτερ Λιμ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ηλεκτρονική έκδοση της Mirror σε ρεπορτάζ της, αναφέροντας πως η αρχική σκέψη του επιχειρηματία από τη Σιγκαπούρη, ήταν ο Ράιαν Γκιγκς.

Η ιδέα του Λιμ για συνεργασία με τον Ουαλό συνεργάτη του Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άρεσε και στα μέλη του ΔΣ της Βαλένθια, οι οποίοι την ενέκριναν. Όμως, δεν συναίνεσε ο ίδιος ο εμπλεκόμενος, αφού ο Γκιγκς αρνήθηκε την πρόταση, προτιμώντας να παραμείνει στο επιτελείο του Ολλανδού προπονητή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γκιγκς έχει βάσιμες ελπίδες ότι θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αμέσως μόλις απομακρυνθεί ο Φαν Χάαλ. Κάπως έτσι, μετέβη στο Μεστάγια ο άλλοτε συμπαίκτες του στο Ολντ Τράφορντ, Γκάρι Νέβιλ...

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ