LA LIGA

Ναδάλ: "Βαρύ πλήγμα η ήττα της Ρεάλ"

Ναδάλ: "Βαρύ πλήγμα η ήττα της Ρεάλ"

Ο Ράφα Ναδάλ έδωσε συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα για τη νίκη στο "Μπερναμπέου" και παρότρυνε τη Ρεάλ Μαδρίτης να συνεχίσει να δουλεύει.

Ο Ράφα Ναδάλ δεν απουσιάζει ποτέ από τις μεγάλες στιγμές του ισπανικού αθλητισμού. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.

Ο σκηνοθέτης του καναλιού "La Sexta" κατέγραφε κάθε αντίδραση του σπουδαιότερου τενίστα της χώρας που πήρε από νωρίς τη θέση του στα επίσημα. Ο Ναδάλ είναι ένθερμος οπαδός της "βασίλισσας" και συνδέεται με φιλία με τον Ίκερ Κασίγιας και τον Σέρχιο Ράμος.

Ο τελευταίος βρέθηκε προ ημερών στις κερκίδες του Ολυμπιακού σταδίου της Σεβίλλης για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Davis Cup από τον Ναδάλ, τον Νταβίδ Φερέρ και τα υπόλοιπα μέλη της ισπανικής ομάδας. Ο Ναδάλ περίμενε να χαρεί τη νίκη της Ρεάλ. Μάταια!

" Έτσι είναι ο αθλητισμός. Με νίκες και με ήττες, αλλά η Ρεάλ είχε πολλές ευκαιρίες. Το αντίθετο με τη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη Μπαρτσελόνα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε (σ.σ. στη Ρεάλ)", τόνισε ο Ναδάλ κατά την αποχώρηση του από το "Μπερναμπέου".

Ο Ναδάλ που επέλεξε το τένις από το ποδόσφαιρο όταν ήταν μικρός χαρακτήρισε "βαρ ύ πλήγμα για τη Ρεάλ την ήττα. Μια ήττα σε επηρεάζει πολύ. Ο μοναδικός τρόπος να αλλάξεις κάτι είναι με δουλειά και η Ρεάλ βρίσκεται σε καλό δρόμο".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ