LA LIGA

Μπερίσο για αντί-Βαλβέρδε ή αντί-Σαμπαόλι

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΘΕΛΤΑ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA  (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΘΕΛΤΑ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ICON

Ο τεχνικός της Θέλτα, Εδουάρδο Μπερίσο, είναι η πρώτη επιλογή των Μπιλμπάο και Σεβίλλης για την αντικατάσταση των Ερνέστο Βαλβέρδε και Χόρχε Σαμπαόλι σε περίπτωση που αυτοί αποχωρήσουν.

Ένας Αργεντινός για την τεχνική ηγεσία των "λεόνες" και των "νερβιονένσες". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε "φλερτάρει" με την Μπαρτσελόνα, ο Χόρχε Σαμπαόλι με την εθνική Αργεντινής και τόσο οι Βάσκοι όσο και οι Ανδαλουσιάνοι έχουν σε περίοπτη θέση στη λίστα τους των "Τότο".

Η σταθερή πορεία της Θέλτα στο ισπανικό πρωτάθλημα και η εκπληκτική ευρωπαϊκή (βρίσκεται στα προημιτελικά με καλές πιθανότητες να εξασφαλίσει την Πέμπτη την πρόκρισή της στα ημιτελικά) δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα αρμόδια επιτελεία των δύο ομάδων.

Όσον αφορά στον Ερνέστο Βαλβέρδε ακόμη κι αν δεν πάει στην Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπιλμπάο, καθώς πολλοί εκτιμούν ότι ο "κύκλος του έκλεισε". Ο Χόρχε Σαμπαόλι μπορεί να αρνείται τις επαφές με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, αλλά ο "Τσίκι" Τάπια βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Σεβίλλη για να μιλήσει με τον συμπατριώτη του.

Τα δύο μέτωπα παραμένουν ανοικτά και ο Εδουάρδο Μπερίσο καλείται να αφήσει το Βίγκο για τη Χώρα των Βάσκων ή την Ανδαλουσία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ