LA LIGA

Κουρτουά: "Η Ρεάλ στερείται ποιότητας χωρίς τον Εζίλ"

Κουρτουά: "Η Ρεάλ στερείται ποιότητας χωρίς τον Εζίλ"

Ο Τιμπό Κουρτουά εκθείασε τους Κ. Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά ενόψει του ντέρμπι της Μαδρίτης αλλά τόνισε πως η Ρεάλ έχει χάσει μέρος της δυναμικής της μετά τη φυγή του Μεσούτ Εζίλ.

"Χωρίς αυτόν, η Ρεάλ στερείται ποιότητας στο παιχνίδι της. Ο Εζίλ είχε μία τρομακτική αντίληψη όσον αφορά στην τελική πάσα ανάμεσα στις γραμμές αλλά και στο να ανοίγει το παιχνίδι, αν και είναι αλήθεια ότι έχουν και άλλους", τόνισε ο γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνέντευξή του στην "As" και πρόσθεσε:

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γκολτζής, ο Μπέιλ πολύ γρήγορος, ο Μπενζεμά είναι δυνατός και ξέρει πως να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ο Ντιέγκο Λόπεθ είναι ένας καλός τερματοφύλακας που ξέρει να κάνει σπουδαίες αποκρούσεις".

Ο νεαρός γκολκίπερ μίλησε επίσης και την περίφημη κατάρα των 14 χρόνων χωρίς νίκη κόντρα στη Ρεάλ, την οποία η Ατλέτικο έσπασε τον περασμένο Μάη επικρατώντας της συμπολίτισσας στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας:

"Όταν πήγα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτό που συζητούσαν όλοι ήταν τα χρόνια που είχαμε να κερδίσουμε σε ένα ντέρμπι. Μετά ήρθε η νίκη στον τελικό Κυπέλλου και το γεγονός αυτό έβγαλε την πίεση από πάνω μας.

Προφανώς υπάρχει πίεση, όχι όμως όσο προηγουμένως. Κόντρα στη Ρεάλ, δεν θέλεις μόνο να κερδίσεις τρεις πόντους αλλά και να νικήσεις τον αντίπαλο".

Σημειώνεται πως οι "ροχιμπλάνκος" έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο στη βαθμολογία με "6 στα 6" όπως και η Μπαρτσελόνα και βρίσκονται στο +2 από την 3η Ρεάλ, ενώ σε περίπτωση νίκης στο "Μπερναμπέου" θα έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ