LA LIGA

Η στιγμή της συμπλοκής στο Calderón

Η στιγμή της συμπλοκής στο Calderón

Βίντεο που κυκλοφορεί στα ισπανικά ΜΜΕ δείχνει οπαδό να πέφτει στο ποτάμι, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν αυτός είναι ο εκλιπών της Ντεπορτίβο, Τζίμι. (VIDEO)

Αίσθηση προκαλεί στην Ισπανία, βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες από την "AS", από το χρονικό διάστημα της συμπλοκής μεταξύ των οπαδών της Ατλέτικο και της Ντεπορτίβο έξωθεν του "Vicente Calderon", στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ένας από αυτούς να πέφτει στο ποτάμι όπως συνέβη με τον Τζίμι που υπέκυψε στα τραύματά του, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι αυτός.

Ο Φρανσίσκο Ρομέρο Ταμποάδα ή αλλιώς "Τζίμι", σκληροπυρηνικός οπαδός της Ντεπορτίβο έπεσε το πρωί της Κυριακής στο ποτάμι κατά τη διάρκεια συμπλοκής με οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης, ανασύρθηκε από πυροσβέστες, διεκομίσθη στο νοσοκομείο με υποθερμία, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή και φέροντας εγκεφαλικές κακώσεις, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε το video από τη στιγμή της συμπλοκής. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο οπαδός που φαίνεται στο βίντεο είναι ο "Τζίμι", ωστόσο πολλά στοιχεία συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ