LA LIGA

Η συγγνώμη του Ερνάντεθ στον Βιδάλ για τον σοκαριστικό τραυματισμό του

Η συγγνώμη του Ερνάντεθ στον Βιδάλ για τον σοκαριστικό τραυματισμό του

Τέλος η σεζόν για τον Αλέις Βιδάλ, αφού όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο άτυχος δεξιός μπακ θα μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες. Ο Τέο Ερνάντεθ της Αλαβές θέλησε να πει συγγνώμη στον άσο των Καταλανών (VIDEO).

Τέλος η σεζόν για τον Αλέις Βιδάλ, αφού όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο άτυχος δεξιός μπακ θα μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες. Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού (2009, δανεικός από την Εσπανιόλ) υπέστη εξάρθρωση στον δεξιό αστράγαλο και θα χρειαστεί επέμβαση. Η σοκαριστική εικόνα του ποδιού του προμήνυε τη σοβαρότητα του τραυματισμού και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, οι Καταλανοί επιβεβαίωσαν τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Ο Γάλλος αμυντικός της Αλαβές, Τέο Ερνάντεθ, θέλησε να πει συγγνώμη στον άσο της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο που διεκδίκησε την μπάλα, τονίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να τον χτυπήσει και φυσικά να του προκαλέσει τόσο σοβαρή ζημιά.

"Θέλω να ξέρει πως δεν το έκανα επίτηδες. Ζητώ συγγνώμη. Πήγα στη μπάλα και τον πέτυχα δίχως να το θέλω. Συγγνώμη, θα πάω με την πρώτη ευκαιρία να τον επισκεφθώ να δω πως είναι", σχολίασε για την φάση που "στιγμάτισε" τον αγώνα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ