LA LIGA

Η "μάχη" του τίτλου στην Ισπανία

Η "μάχη" του τίτλου στην Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει την Ρεάλ Μαδρίτης, δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι στο "Καμπ Νόου", ενώ ελπίζει και η Ατλέτικο. Δείτε το πρόγραμμα των διεκδικητών μέχρι το τέλος

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπιλμπάο δίνει την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να ανέβει στην κορυφή, μόλις δύο εβδομάδες πριν το "clásico" στο "Καμπ Νόου".

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει 61 βαθμούς, αυτή του Λουίς Ενρίκε έχει 59 και αν νικήσει την Ράγιο Βαγιεκάνο στη μία το μεσημέρι της Κυριακής θα φτάσει στους 62 και θα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Η Ρεάλ, η οποία προερχόταν από την εντός έδρας ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ, πριν από το ντέρμπι υποδέχεται την Λεβάντε, ενώ η "Μπάρτσα" παίζει στην έδρα της Έιμπαρ.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, κοινά στοιχεία είναι είναι πως αμφότερες παίζουν εκτός έδρας με Θέλτα, Σεβίλλη και Εσπανιόλ, υποδέχονται την Βαλένθια, ενώ οι "μπλαουγκράνα" παίζουν την προτελευταία αγωνιστική στην Μαδρίτη με την Ατλέτικο.

Όσον αφορά στους "ροχιμπλάνκος", αν νικήσουν την Κυριακή την Βαλένθια στο "Βιθέντε Καλντερόν" θα πλησιάσουν στους 4 βαθμούς την Ρεάλ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ

ΡΕΑΛ

Λεβάντε

Μπαρτσελόνα*

Γρανάδα

Ράγιο Βαγιεκάνο*

Έιμπαρ

Μάλαγα

Θέλτα*

Αλμερία

Σεβίλλη*

Βαλένθια

Εσπανιόλ*

Χετάφε

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ράγιο Βαγιεκάνο

Έιμπαρ*

Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλτα*

Αλμερία

Σεβίλλη*

Βαλένθια

Εσπανιόλ*

Χετάφε

Κόρδοβα*

Σοθιεδάδ

Ατλέτικο*

Ντεπορτίβο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Βαλένθια

Εσπανιόλ*

Χετάφε

Κόρδοβα*

Σοθιεδάδ

Μάλαγα*

Ντεπορτίβο*

Έλτσε

Βιγιαρεάλ*

Μπιλμπάο

Λεβάντε*

Μπαρτσελόνα

Γρανάδα*

*με αστεράκι τα εκτός έδρας ματς

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ