LA LIGA

Η Μάλαγα διαπραγματεύεται για Ιντέγε

Η Μάλαγα διαπραγματεύεται για Ιντέγε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο πρόσωπο του Μπράουν Ιντέγε βρίσκει τον επιθετικό που της λείπει η Μάλαγα και γι' αυτό ο Μάριο Ουσίγιος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον κινεζικό σύλλογο του Νιγηριανού.

Μετά από την αποτυχημένη θητεία του στην Κίνα για την Τιαντζίν Τέντα, ο Μπράουν Ιντέγε είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ.

Ο 29χρονος Νιγηριανός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μάλαγα, όπως υποστηρίζουν τα "Cope" και "101TV" και η μετακίνησή του στην Ανδαλουσία είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Η μεταγραφή δεν είναι εύκολη, αφού η τρέχουσα ομάδα του διεθνή επιθετικού είχε καταβάλει 12.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2017, έστω κι αν στη συνέχεια παραγκωνίστηκε λόγω προβλημάτων με τη διοίκηση κι έφτασε να αγωνίζεται ακόμα και με τη δεύτερη ομάδα.

Οι Κινέζοι επιδιώκουν να ανακτήσουν μέρος των χρημάτων που δαπάνησαν για την αγορά του ποδοσφαιριστή που έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, ωστόσο ο νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας, Χοσέ Γκονθάλεθ, θέλει τον παίκτη και γι' αυτό έδωσε την εντολή στον αθλητικό διευθυντή Μάριο Ουσίγιος να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ