LA LIGA

Η Λεγκανές τιμά τον αρχαιότερο οπαδό της

Η Λεγκανές τιμά τον αρχαιότερο οπαδό της

Ο οπαδός της Λεγκανές, Σαλουστιάνο Τορίμπιο, γιορτάζει την προσεχή Κυριακή τα 102α γενέθλιά του και η ομάδα της Μαδρίτης θα τον τιμήσει στο ματς με τη Σεβίλλη. Δείτε το εκπληκτικό video της ισπανικής ομάδας.

Η Λεγκανές συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα της πήρε την πρώτη της νίκη, πετυχαίνοντας το πρώτο της γκολ στη La Liga.

Αν και δεν πρόκειται για κάποια παραδοσιακή δύναμη του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχει τον τρόπο της να τιμά τους ανθρώπους της. Όπως για το αρχαιότερο εν ζωή μέλος της, καθώς ο Σαλουστιάνο Τορίμπιο εορτάζει την προσεχή Κυριακή, τα 102α γενέθλιά του.

Ο Σαλούς ήταν ήδη 14 ετών όταν γεννήθηκε η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας κι αυτή θα τον τιμήσει, δίνοντάς του την ευκαιρία να κάνει αυτός τη σέντρα, στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Σεβίλλη, για την 8η αγωνιστική.

"Πέρασα όλη μου τη ζωή στο ποδόσφαιρο. Είμαι στη Λεγκανές από τότε που ιδρύθηκε. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω", λέει ο 102χρονος φίλαθλος.

Από τη μικρότερη ως τη μεγαλύτερη ομάδα, στην Ισπανία ξέρουν να τιμούν τα στελέχη τους, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα και να το δείχνουν έμπρακτα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ