LA LIGA

Η δεύτερη μπάλα που "έκαψε" τον Σιμεόνε!

Η δεύτερη μπάλα που "έκαψε" τον Σιμεόνε!

Μία μπάλα που πετάχτηκε εσκεμμένα εντός αγωνιστικού χώρου για να σταματήσει αντεπίθεση της Μάλαγα, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, βάζει σε... μπελάδες τον Ντιέγκο Σιμεόνε (video)!

Ναι, αυτά συμβαίνουν και στα πιο προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεν είναι "προνόμιο" της Super League. Αναφερόμαστε στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μάλαγα το βράδυ του Σαββάτου και συγκεκριμένα σε μία φάση που έλαβε χώρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και η οποία δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο όσον αφορά στη La Liga.

Με το πρώτο ημίχρονο να θέλει λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί (0-0 το αποτέλεσμα), οι Ανδαλουσιανοί βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα από τα αριστερά και τότε εκτοξεύτηκε μία μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου από τον πάγκο της Ατλέτικο, με προφανή σκοπό να σταματήσει τη φάση!

Ο διαιτητης άφησε το παιχνίδι να εξελιχτεί και όταν σφύριξε το φινάλε για το πρώτο μέρος αναζήτησε τον "δράστη". Ο γυμναστής των "ροχιμπλάνκος" Όσκαρ Ορτέγκα πήγε προς το μέρος του και του είπε πως εκείνος πέταξε τη μπάλα όμως ο Mateu Lahoz δεν τον πίστεψε και έτσι ακολούθησε τον κανονισμό.

Η δεύτερη μπάλα που "έκαψε" τον Σιμεόνε!

Σύμφωνα με αυτόν, εάν μία έξτρα μπάλα ή κάποιο άλλο αντικείμενο πετάγεται εντός αγωνιστικού χώρου από τον πάγκο και ο δράστης δεν αναγνωρίζεται, τότε ο προπονητής παίρνει την ευθύνη και αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα. Αυτό έγινε και στην περίπτωση της Ατλέτικο, με τον διαιτητή να στέλνει τον Ντιέγκο Σιμεόνε στις εξέδρες και τον βοηθό του Χερμάν Μπούργκος να αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα της ομάδας στο δεύτερο μέρος.

"Ο διαιτητής εφάρμοσε τους κανονισμούς. Ένα ball-boy που βρισκόταν δίπλα μας πέταξε τη μπάλα, μπορείτε να το δείτε αυτό και στις φωτογραφίες", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Σιμεόνε, ο οποίος πάντως ενδέχεται να δεχτει και άλλη τιμωρία.

Η δεύτερη μπάλα που "έκαψε" τον Σιμεόνε!

Ο κανονισμός προβλέπει τιμωρία τριών αγωνιστικών και πρόστιμο μέχρι 3.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη παραβίαση, κάτι που σημαίνει πως ο Σιμεόνε κινδυνεύει να μην καθήσει στον πάγκο της Ατλέτικο στα τρία τελευταία ματς της σεζόν όπου θα κριθεί ο τίτλος!

Η δεύτερη μπάλα έφερε την αποβολή του Σιμεόνε:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα 1-0

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ