LA LIGA

Γκουαρδιόλα: "Έχω την μπάλα, δίνω την μπάλα"

Γκουαρδιόλα: "Έχω την μπάλα, δίνω την μπάλα"

Στην τακτική φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το τέλος του clasico και τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ στο Μπερναμπέου.

Ο Γκουαρδιόλα τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως " Η εικόνα της ομάδας μας είναι ο Βαλδές, μετά το τέρμα τους, που συνέχισε να πασάρει", εξηγώντας έτσι τον τρόπο που σκέφτεται η ομάδα του.

" Η τεχνική είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Προσπαθήσαμε να έχουμε έναν παίκτη ελεύθερο, για να του πασάρουμε την μπάλα. Έχω την μπάλα, δίνω την μπάλα "

Για την Ρεάλ ο προπονητής των Καταλανών δήλωσε: "Δεν πιστεύω ότι είναι μεγάλο πλήγμα στην ψυχολογία της Ρεάλ. Είναι επαγγελματίες και καλοί παίκτες. Θα νικήσουν στη Σεβίλλη και θα επιστρέψουν στην κορυφή. Για να κερδίσουμε εδώ, έπρεπε να παίξουμε σπουδαίο ματς".

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα και σκόρερ του δεύτερου γκολ, Τσάβι Ερνάντεθ είπε για τη μεγάλη νίκη: " Ήμασταν ανώτεροι της Ρεάλ. Παίξαμε σπουδαίο παιχνίδι, παρά το λάθος που έγινε νωρίς, που ήταν δικό μας. Θέλαμε να είμαστε γενναίοι εδώ. Γνωρίζαμε πως ήταν ο μόνος τρόπος να νικήσουμε. Εξάλλου, δεν μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά. Πάντα παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, ανεξαρτήτως κατάστασης. Σε κάθε γραμμή ήμασταν καλύτεροι. Είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά και το πως έπαιξαν. Τώρα στην Ιαπωνία, θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το τρόπαιο, αλλά είναι ο επόμενος στόχος "

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ