LA LIGA

Γαλλική αναγνώριση σε Μπάρτσα & Ρεάλ

Γαλλική αναγνώριση σε Μπάρτσα & Ρεάλ

Η γαλλική αθλητική εφημερίδα L’ Equipe δημοσίευσε τις κορυφαίες ενδεκάδες του 2011, όπως τις ψήφισαν οι δημοσιογράφοι της και οι αναγνώστες της στο διαδίκτυο. Μαζική παρουσία των παικτών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η γαλλική L’ Equipe δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του 2011.

Διαβάστε στο Sport24.gr τις δυο ιδανικές ενδεκάδες που προέκυψαν από τις επιλογές των συντακτών της εφημερίδας και των διαδικτυακών αναγνωστών.

Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι δυο κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, κάτι που αναγνώρισαν τόσο οι συντάκτες όσο και οι αναγνώστες της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας L’ Equipe μέσα από τις παράλληλες ψηφοφορίες τους για την ανάδειξη της ιδανικής ενδεκάδας του 2011.

Η εκπροσώπηση των δυο «κολοσσών» του ισπανικού πρωταθλήματος είναι μαζική και στις δυο ομάδες που προέκυψαν, ειδικά δε σε αυτή των αναγνωστών φτάνει το 100% της συμμετοχής!

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γαλλική αναγνώριση σε Μπάρτσα & Ρεάλ

Αναγνώστες (4-3-3): Κασίγιας, Αμπιντάλ, Άλβες, Πικέ, Ράμος, Ινιέστα, Σεσκ, Τσάβι, Μέσι, Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Οι αναγνώστες της γαλλικής εφημερίδας επέλεξαν ως σύστημα το 4-3-3 και στη συνέχεια «επάνδρωσαν» την ιδανική ενδεκάδα τους αποκλειστικά με παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης! Επτά «μπλαουγκράνα» και τέσσερις «μερένγκες» επιβεβαιώνουν την απόλυτη προτίμηση των Γάλλων στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ας τους δούμε αναλυτικά:

Στην εστία έχουμε τον Ίκερ Κασίγιας και στα δυο άκρα της άμυνας τον Ερίκ Αμπιντάλ (αριστερά) και τον Ντάνι Άλβες (δεξιά). Στο κέντρο των μετόπισθεν, δίπλα στον Πικέ επιλέχθηκε ο Σέρχιο Ράμος. Το κέντρο αποτελείται αποκλειστικά από παίκτες των «μπλαουγκράνα»: Ινιέστα, Φάμπρεγκας και Τσάβι. Αντίθετα, η επιθετική γραμμή είναι αυτή που έχει την μεγαλύτερη εκπροσώπηση για τη Ρεάλ: δίπλα στον Μέσι έχουμε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γαλλική αναγνώριση σε Μπάρτσα & Ρεάλ

Συντάκτες (4-3-3): Νόιερ, Μαρσέλο, Άλβες, Πικέ, Βίντιτς, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Μέσι, Ρονάλντο και Σίλβα.

Με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τις επιλογές των αναγνωστών, παρουσιάστηκε η ιδανική ενδεκάδα του 2011 όπως την ψήφισαν οι συντάκτες της L’ Equipe. Και εδώ όμως η εκπροσώπηση της Πριμέρα Ντιβισιόν είναι μαζική με την παρουσία έξι παικτών της Μπαρτσελόνα και δυο της Ρεάλ Μαδρίτης. Το σχήμα συμπληρώνουν δυο ποδοσφαιριστές από την Πρέμιερ και ένας από την Μπουντεσλίγκα. Ας τους δούμε αναλυτικά:

Στην εστία βρίσκουμε την πρώτη διαφορά, αφού οι δημοσιογράφοι της L’ Equipe προτίμησαν τον Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), αφήνοντας εκτός τον Κασίγιας. Στην άμυνα οι Άλβες και Πικέ είναι σταθεροί, όμως στη θέση του Αμπιντάλ έχουμε τον Μαρσέλο και σε αυτή του Ράμος τον Βίντιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Το κέντρο και εδώ είναι αποκλειστικά «μπλαουγκράνα», όμως οι συντάκτες προτίμησαν τον Μπουσκέτς στη θέση του Σεσκ. Τέλος, στην επίθεση, δίπλα στους Μέσι και Ρονάλντο έχουμε την παρουσία του Νταβίδ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι).

Πηγές: Marca & Mundo Deportivo

Βίντεο: Highlights από την τελευταία αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το ισπανικό πρωτάθλημα (10-12-2011)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ