LA LIGA

"Φρένο" στους μνηστήρες για Λούκας

"Φρένο" στους μνηστήρες για Λούκας
Λούκας

Στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα παραμείνει ο Λούκας, όπως επισήμανε ο ατζέντης του, βάζοντας "φρένο" στις ορέξεις των επίδοξων μνηστήρων του Ισπανού, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν.

Τι και αν υπάρχουν ομάδες που ερίζουν για την απόκτηση του Λούκας όπως η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ. Ο Λούκας είναι ο ηγέτης της φετινής Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και αναμφίβολα αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας της Γαλικίας.

Λογικό, λοιπόν, να υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετά κλαμπ που είναι διατεθειμένα να πληρώσουν ακόμα και τη ρήτρα του που φτάνει τα 19.000.000 ευρώ. Μάλιστα, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σαφώς και ενδιαφέρεται για το μέλλον του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος κάνει παπάδες στην Primera Division.

Ο ατζέντης του έβαλε "φρένο" στους επίδοξους μνηστήρες, αναφέροντας πως ο Λούκας δεν θα φύγει τον Ιανουάριο για άλλη ομάδα, είναι ευτυχισμένος στο "Ριαθόρ" και έχει το μυαλό του μονάχα στη Λα Κορούνια και στο πως θα πετύχει τους στόχους της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται για το καλοκαίρι.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ