LA LIGA

Έτσι "ψάρεψε" ξανά τον Ρονάλντο ο Ντιέγκο Άλβες

Έτσι "ψάρεψε" ξανά τον Ρονάλντο ο Ντιέγκο Άλβες

Ο Ντιέγκο Άλβες έχει πιάσει 24 πέναλτι στην καριέρα του, εκ των οποίων τα 6 την φετινή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Επίσης, έχει πιάσει τα 3 από τα 4 που του έχει εκτελέσει ο Ρονάλντο. Δείτε τα mind games που έκανε ο γκολκίπερ της Βαλένθια (VIDEO).

Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Μπορεί να μην συγκαταλέγεται καν στην ελίτ. Αυτό για το οποίο υπερηφανεύεται και δικαίως, είναι πως δεν υπάρχει άλλος σαν και αυτόν στις αποκρούσεις πέναλτι σε όλο τον κόσμο.

Στην ήττα της Βαλένθια από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 στο "Μπερναμπέου", παραλίγο να στερήσει το τρίποντο στους γηπεδούχους, καθώς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και με το σκορ στο 1-0, απέκρουσε (για πολλοστή φορά) πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Το έχει κάνει συνολικά 24 φορές στην καριέρα και τις 6 στην φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν. Μάλιστα, με τον Ρονάλντο μετρά 75% επιτυχία, αφού του έχει πιάσει τα 3 από τα 4 πέναλτι που του έχει εκτελέσει ο Πορτογάλος.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όσο και αν τα πέναλτι έχουν δόση τύχης. Ένα βίντεο από την ισπανική τηλεόραση παρουσιάζει τον Άλβες αμέσως μετά την υπόδειξη της παράβασης, όπου ξεκινάει ένα προσωπικό show με στόχο να χαλάσει το μυαλό του Ρονάλντο, που θα αναλάμβανε την εκτέλεση.

Το... μενού περιελάμβανε και τον Μαρσέλο (ήταν εντέλει ο δήμιος της Βαλένθια στο 86'), προτού ασχοληθεί με τον Ρονάλντο, τον οποίον και νίκησε από τα 11 μέτρα, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. "Διάβασε" σωστά την σκέψη του Πορτογάλου και δικαιώθηκε.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ