LA LIGA

Έτσι αντέδρασαν οι οπαδοί της Ατλέτικο στη νίκη της Μπαρτσελόνα

Έτσι αντέδρασαν οι οπαδοί της Ατλέτικο στη νίκη της Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγύρισαν την κατάκτηση της La Liga μέσα στη Μαδρίτη και οι οπαδοί της Ατλέτικο θέλησαν να τους "απαντήσουν" επευφημώντας τη... Γιουβέντους. Δείτε το video!

Η Κυριακή που πέρασε ήταν ονειρεμένη για τους φίλους της Μπαρτσελόνα καθώς με το χρυσό γκολ του Λιονέλ Μέσι η ομάδα τους απέδρασε με 1-0 από την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας για 23η φορά στην ιστορία τους.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν πριν το ματς πως οι οπαδοί της Ατλέτικο δεν θα στενοχωριόνταν και τόσο αν ερχόταν η ήττα, προκειμένου να μην καταλήξει έτσι το πρωτάθλημα στη μισητή για αυτούς Ρεάλ, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να προστεθεί είναι πως μόνο συμπάθεια δεν τρέφουν και προς τους Καταλανούς.

Τρανή απόδειξη η συμπεριφορά τους αμέσως μετά το φινάλε και τους πανηγυρισμούς των παικτών του Λουίς Ενρίκε για την κατάκτηση του τίτλου, με τους οπαδούς των "ροχιμπλάνκος" στις εξέδρες να φωνάζουν μαζικά "Γιούβε, Γιούβε" απευθυνόμενοι στην ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Το μυαλό τους φυσικά ήταν στον μεγάλο τελικό του Champions League στις 6 Ιουνίου όπου θα αναμετρηθούν στο Βερολίνο Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, με την ελπίδα των Μαδριλένων (είτε είναι οπαδοί της Ρεάλ είτε της Ατλέτικο) να είναι να πάει το τρόπαιο σε ιταλικά χέρια.

Πέρα μάλιστα από το video που έχει διαρρεύσει, το γύρο του κόσμου έχει κάνει και μία φωτογραφία οπαδού στις εξέδρες ο οποιός φοράει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και κρατάει στα χέρια του κασκόλ της... Γιουβέντους.

Έτσι αντέδρασαν οι οπαδοί της Ατλέτικο στη νίκη της Μπαρτσελόνα
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ