LA LIGA

Επίθεση ακροδεξιού ultra της Μπέτις σε φίλο της Μπιλμπάο

Επίθεση ακροδεξιού ultra της Μπέτις σε φίλο της Μπιλμπάο

Ακροδεξιός ultra της Μπέτις επιτέθηκε σε φίλο της Μπιλμπάο, ο οποίος έπινε τον καφέ του στην πόλη της Χώρας των Βάσκων και χαιρέτησε ναζιστικά πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το ισπανικό πρωτάθλημα. (video)

Η Μπιλμπάο νίκησε με 2-1 την Μπέτις για την 34η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς παρατηρήθηκε ένα ακόμη περιστατικό βίας.

Ακροδεξιός ultra των "βερδιμπλάνκος" επιτέθηκε με μένος σε φίλο της Αθλέτικ, ο οποίος έπινε αμέριμνος τον καφέ του στην Plaza Nueva του Μπιλμπάο.

"Εσύ, Γκαμπιλόντο (χαρακτηριστικό επίθετο των Βάσκων), ζήτω η Ισπανία", αναφώνησε ο ultras της ομάδας από τη Σεβίλλη κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μπουνιά προς τον Βάσκο υποδηλώνοντας και το πολιτικό υπόβαθρο της κίνησής του. Μάλιστα, σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά την επίθεση ο ακροδεξιός οπαδός της Μπέτις χαιρετά ναζιστικά.

Επίθεση ακροδεξιού ultra της Μπέτις σε φίλο της Μπιλμπάο

Η Μπέτις με δήλωση του αντιπροέδρου της, Χοσέ Μιγκέλ Λόπεθ Καταλάν, καταδίκασε το συμβάν: "Η επίσημη θέση της ομάδας και κάθε φυσιολογικού ανθρώπου είναι να καταδικάσει αυτές τις πράξεις. Είναι ατομικές πράξεις και δεν έχουν σχέση με την Μπέτις".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ