LA LIGA

Aυτοί είναι οι πέντε που λάμπουν στη φετινή Πριμέρα

Aυτοί είναι οι πέντε που λάμπουν στη φετινή Πριμέρα

Η αγγλική Daily Mail επέλεξε τα πέντε πρόσωπα που εκτιμάει πως θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μετά από μία σεζόν που βρήκε την Ατλέτικο Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας και τη Ρεάλ πρωταθλήτρια Ευρώπης, το -ήδη τεράστιο- ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου για την φετινή La Liga έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

Ποιοι όμως είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να τραβήξουν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα; Η αγγλική "Daily Mail" επέλεξε να κάνει την πρόβλεψή της παρουσιάζοντας τους 5 "εκλεκτούς" της για αυτή τη λίστα οι οποίοι είναι οι: Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόκε (Ατλέτικο), Ροντρίγο (Βαλένθια) και Ερνέστο Βαβέρδε (Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο μοναδικός προπονητής στη λίστα).

Aυτοί είναι οι πέντε που λάμπουν στη φετινή Πριμέρα

"O 50χρονος είναι ένας οξυδερκής και έξυπνος τεχνικός. Πάντα ήταν. Μεταμόρφωσε την Αθλέτικ την περασμένη σεζόν και το υπέροχο νέο στάδιό τους θα ολοκληρωθεί αυτή τη σεζόν.

Δεν έχει πλέον τον Άντερ Ερέρα αλλά έχει την πρόκληση να βγει στο Champions League. Καιροί για εξετάσεις", αναφέρει η εφημερίδα για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από το ελληνικό πρωτάθλημα όντας στον πάγκο του Ολυμπιακού για τρεις σεζόν.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ