LA LIGA

Ανακοίνωσε Τζάκσον Μαρτίνες η Ατλέτικο

Ανακοίνωσε Τζάκσον Μαρτίνες η Ατλέτικο

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Τζάκσον Μαρτίνες, με τους "ροχιμπλάνκος" να ανακοινώνουν επίσημα τη συμφωνία τους με την Πόρτο για τον Κολομβιανό στράικερ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και δύο εβδομάδες με τον Τζάκσον Μαρτίνες και αυτό που απέμενε για να επισημοποιηθεί το deal ήταν να γίνει το ίδιο και με την Πόρτο προκειμένου να δώσει τις "ευλογίες" της για τη μετακίνησή του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η συμφωνία αυτή ήρθε τελικά την Τετάρτη (15/7) έναντι του ποσού των 35.000.000 ευρώ που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, και έτσι η Ατλέτικο ανακοίνωσε επίσημα πως ο 28χρονος επιθετικός θα είναι παίκτης των "ροχιμπλάνκος" για την επόμενη τετραετία.

Ανακοίνωσε Τζάκσον Μαρτίνες η Ατλέτικο

"Καλωσήρθες Τζάκσον", ήταν το μήνυμα που εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Πόρτο

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη συμφωνία επειδή ο Τζάκσον Μαρτίνες είναι ένας εκπληκτικός κυνηγός και ικανότατος εντός περιοχής. Χάρη στο μέγεθός του είναι πολύ καλός με το κεφάλι ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια αποτελεσματικότητα και τα δύο πόδια", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο, Χοσέ Λουίς Καμινέρο.

Σημειώνεται πως στις τρεις σεζόν που έμεινε στην Πόρτο ο Μαρτίνες πανηγύρισε 92 γκολ σε 133 παιχνίδια (την περασμένη σεζόν πέτυχε 32 γκολ σε 42 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) ενώ στη νέα του ομαδα θα έχει για παρτενέρ στη γραμμή κρούσης τους Τόρες, Γκριεζμάν και Βιέτο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ