LA LIGA

Αφήνει την Μπιλμπάο για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Αφήνει την Μπιλμπάο για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπιλμπάο έπειτα από τέσσερα χρόνια και ανοίγει ο δρόμος για να αναλάβει την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Διαβάστε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo".

Ακούγεται εδώ και καιρό ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι εκ των βασικών υποψηφίων για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Άλλωστε, ο Λουίς Ενρίκε αποχωρεί το καλοκαίρι από τους Καταλανούς, όπως έχει ενημερώσει και ο ίδιος, όπερ σημαίνει ότι η ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", ο "Τσινγκούρι" πήρε την απόφαση να φύγει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπειτα από μια τετραετία στον πάγκο της και να κάνει το άλμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας φιγουράρει ο άλλοτε κόουτς της Εσπανιόλ και του Ολυμπιακού, κάτι που δείχνει ότι το θέμα δεν είναι απλά... φιλολογικό.

"Ο Βαλβέρδε πιο κοντά. Γνωστοποίησε στη διοίκηση της Μπιλμπάο ότι δεν θα συνεχίσει και μπαίνει στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Θεωρεί πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να κλείσει ο κύκλος του στο σύλλογο μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας", αναφέρει η εφημερίδα που έχει εξαιρετική πληροφόρηση για τα θέματα της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, φέρεται να είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της Μπιλμπάο, Χοσού Ουρούτια και εκεί αποκάλυψε την επιθυμία του να φύγει και να αναζητήσει μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα του. Το δημοσίευμα καταλήγει πως οι Βάσκοι θα κοιτάξουν την διάδοχη κατάσταση, με τον βοηθό του Βαλβέρδε, τον Κούκο Τζιγκάντα, να παίρνει την θέση του.

AP Photo/ Sergei Grits

Αφήνει την Μπιλμπάο για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε


TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ