ΣΚΩΤΙΑ

Χτύπησε με σημαία τον αρχηγό της Ρέιντζερς!

Χτύπησε με σημαία τον αρχηγό της Ρέιντζερς!
© SNS GROUP

Ένα απίστευτο περιστατικό σημάδεψε το Μάδεργουελ-Ρέιντζερς ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη, με τον αρχηγό των "τζερς" να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο από σημαία οπαδού των γηπεδούχων (VIDEO).

Το μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Premier League βρήκε μεγάλη νικήτρια τη Μάδεργουελ η οποία μετά το 3-1 στο "Άιμπροξ Παρκ" πέτυχε την Κυριακή και δεύτερη νίκη επί της Ρέιντζερς με 3-0 στο "Fir Park", όμως το τρίτο ημίχρονο του αγώνα βρίσκει τους περισσότερους να μιλούν όχι για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά για τις ντροπιαστικές εικόνες βίας που εκτυλίχθησαν.

Αρνητικός πρωταγωνιστικής της βραδιάς ήταν ο αμυντικός της Ρέιντζερς, Μιλέλ Μοχσνί, ο οποίος άρχισε να μοιράζει μπουνιές και κλοτσιές στους αντιπάλους μετά το τελευταίο σφύριγμα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη και να χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας για να χωρίσει τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα, ενώ το λυπηρό είναι πως υπήρχε και εκδήλωση βίας την ώρα του αγώνα!

Χτύπησε με σημαία τον αρχηγό της Ρέιντζερς!
© PA

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και με τη μπάλα να βγαίνει πλάγιο άουτ ο Λι ΜακΚάλοκ έτρεξε να την μαζέψει για να συνεχιστεί γρήγορα το παιχνίδι όμως έπεσε... ξερός καθώς τον χτύπησε στο πρόσωπο με τη σημαία του ένας οπαδός της Μάδεργουελ!

Το ματς διακόπηκε για λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθει πλήρως ο αρχηγός των "προτεσταντών" από το αναπάντεχο χτύπημα ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα η σκωτσέζικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου και να επιβάλλει ποινή στη Μάδεργουελ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του οπαδού της.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ