ΣΚΩΤΙΑ

Χάνει την άνοδο η Ρέιντζερς

Χάνει την άνοδο η Ρέιντζερς

Η Μάδεργουελ νίκησε με 3-1 την Ρέιντζερς στο "Άιμπροξ", έτσι στην ρεβάνς οι "προτεστάντες" χρειάζονται υπέρβαση για να κερδίζουν την άνοδο στην Premier League (video)

Πολύ δύσκολη φαντάζει η άνοδος της Ρέιντζερς στην σκωτσέζικη Premier League, καθώς στο πρώτο ματς για το μπαράζ ηττήθηκε με 1-3 από την Μάδεργουελ μέσα στο "Άιμπροξ".

Με 3-0 προηγήθηκε η Μάδεργουελ με τέρματα των Ίργουιν στο 27', ΜακΜάνους στο 40' και Έινγουορθ στο 47', ενώ μείωσε στο 82' ΜακΓκρέγκορ.

Το γκολ πάντως του ΜακΚρέγκορ είναι πολύ σημαντικό, καθώς δεν ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ, έτσι με νίκη 2-0 στην ρεβάνς της Κυριακής στο "Φιρ Παρκ" πάει το ματς στην παράταση η Ρέιντζερς.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Μπελ, Ρίτσαρντ Φόστερ, ΜακΓκρέγκορ, Ζαλιούκας (67' Σέιν Φέργκιουσον), Λι Γουάλας, Σιλς (54' Γουόλς), Νίκι Λο, Μάρντοχ, Βούτσκιτς, Νίκι Κλαρκ (55' Κρις Μπόιντ), Κένι Μίλερ.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ: Λονγκ, Τζος Λο, Λέινγκ, ΜακΜάνους, Χάμελ (70' Στρέικερ), Λέσλι, Πίρσον (82' Ράμσντεν), Έινσγουορθ, Μάρβιν Τζόνσον, Σκοτ ΜακΝτόναλντ, Λι Ίργουιν (88' Μουρ).

Ρέιντζερς - Μάδεργουελ 1-3

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ