ΣΚΩΤΙΑ

Σε replay Ρέιντζερς & Σέλτικ

Rangers' Steven Whittaker(L) scores with a penalty kick against Celtic during their Scottish Cup soccer match at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland February 6, 2011. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Rangers' Steven Whittaker(L) scores with a penalty kick against Celtic during their Scottish Cup soccer match at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland February 6, 2011. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Ρέιντζερς και Σέλτικ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα σπουδαίο ματς στο "Άιμπροξ", έτσι η πρόκριση στους "8" του κυπέλλου θα κριθεί σε ρεβάνς στο "Σέλτικ Παρκ" (video)

Το ματς ήταν εντυπωσιακό και μετά το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, καθώς ήταν μπροστά σκορ με 2-1 και με παίκτη περισσότερο, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Μόλις στο 3' ο Τζέιμι Νες άνοιξε το σκορ για την Ρέιντζερς, ενώ ο Κρις Κόμονς απάντησε ισοφαρίζοντας στο 16' για τους "καθολικούς".

Στο 38' ο τερματοφύλακας της Σέλτικ, Φρέιζερ Φόρστερ, αποβλήθηκε κάνοντας πέναλτι στον Στίβεν Νέισμιθ, ο Στίβεν Γουΐτακερ το εκτέλεσε και νίκησε τον Ζαλούσκα που πέρασε στο ματς, κάνοντας το 2-1 στο 41'.

Η Σέλτικ κατάφερε να αντιδράσει και ισοφάρισε στο 65' με τον Σκοτ Μπράουν, ενώ 3 λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο ματς ο Γιώργος Σαμαράς.

Στο 76' Στίβεν Νέισμιθ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, έτσι αμφότερες οι ομάδες έπαιζαν με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά, αλλά καμία δεν έφτασε στο γκολ, έτσι τα πάντα θα κριθούν σε ρεβάνς στο "Σέλτικ Παρκ".

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Γουΐτακερ, Μπουγκέρα, Γουέιρ, Πάπατς, Μορίς Εντού, Στίβεν Ντέιβις, Νες, Νέισμιθ, Ελ-Χαντζί Ντιούφ (77' Βάις), Γέλαβιτς (76' Λάφερτι).

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Γουΐλσον, Μαϊστόροβιτς, Μούλγκρου, Ισαγκίρε, Καγιάλ (62' Σαμαράς), Κι Σουνγκ-Γιονγκ, Λέντλεϊ, Σκοτ Μπράουν, Κόμονς (39' Ζαλούσκα), Χούπερ.

*38' κόκκινη Φρέιζερ Φόρστερ, 76' Στίβεν Νέισμιθ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των "16":

Σάββατο

Έιρ Γιουνάιτεντ - Σεντ Μίρεν 1-2

Μπάκι Θισλ - Μπρέχιν Σίτι 0-2

Χάμιλτον - Νταντί Γιουνάιτεντ 1-3

Ινβερνές - Μόρτον 5-1

Στάνραϊρ - Μάδεργουελ 0-2

Σεντ Τζόνστοουν - Πάτρικ Θισλ (αναβολή)

Κυριακή

Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2 (3' Νες, 41' πέν. Γουΐτακερ / 16' Κόμονς, 65' Μπράουν)

Αμπερντίν - Ντανφέρμλινγκ (17:00)

Ρέιντζερς - Σέλτικ 2-2

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ