ΣΚΩΤΙΑ

Πέρασμα από Ινβερνές για Ρέιντζερς

Πέρασμα από Ινβερνές για Ρέιντζερς

Με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο με αμφισβητούμενο πέναλτι, η Ρέιντζερς επικράτησε 2-0 της Ινβερνές στο "Tulloch Caledonian Stadium", πανηγυρίζοντας έτσι τη 2η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η φάση που έκρινε ουσιαστικά την αναμέτρηση έλαβε χώρα στο 59ο λεπτό, με τον Νέισμιθ να πέφτει μέσα στη μεγάλη περιοχή της Ινβερνές από μαρκάρισμα του Τόκελι, τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και ταυτόχρονα την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων (υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες), και τον Γέλαβιτς να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα στο 60ο λεπτό.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Εντού "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούς για τους "διαμαρτυρόμενους" γράφοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες στο 75ο λεπτό, βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα χνάρια της μισητής συμπολίτισας βάδισε λίγο αργότερα και η Σέλτικ, η οποία ισοπέδωσε με 5-1 στο "Σέλτικ Παρκ" τη Νταντί Γιουνάιτεντ (ο κακός δαίμονάς των "κελτών" την περασμένηπενταετία με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το γήπεδο), αλλά και η πρωτοπόρος Μάδεργουελ (3 νίκες-1 ισοπαλία) που με γκολ στο 90' πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Σεντ Μίρεν.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ινβερνές-Ρέιντζερς 0-2 (61' (πεν.) Γέλαβιτς, 68' Εντού)

Σέλτικ-Νταντί Γιουνάιτεντ 5-1 (4' Στόουκς, 33' Χούπερ, 58' Κι, 71' Λέντλι, 90' Φόρεστ / 31' Ράσελ)

Χαρτς-Άμπερντιν 3-0 (24' Νοβικόβας, 35', 52' Σάτον)

Σεντ Τζόνστον-Ντανφέρμλιν 0-1 (30' Κιρκ)

Σεντ Μίρεν-Μάδεργουελ 0-1 (90' Χάτελεϊ)

Η επίμαχη φάση με το πέναλτι της Ρέιντζερς:

Ινβερνές-Ρέιντζερς 0-2

Σέλτικ-Νταντί Γιουνάιτεντ (5-1)

Κάντε κλικ για να δείτε και την Αναλυτική Βαθμολογία.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ