ΣΚΩΤΙΑ

Ο Ρόνι Ντέιλα νέος τεχνικός της Σέλτικ

Ο Ρόνι Ντέιλα νέος τεχνικός της Σέλτικ
DIGITALSPORT

Ο πρωταθλητής Νορβηγίας με την Στρόμσγκοντσετ, Ρόνι Ντέιλα είναι ο διάδοχος του Νιλ Λένον στον πάγκο της Σέλτικ, όπως ανακοίνωσε ο σκωτσέζικος σύλλογος.

Ο 38χρονος Ντέιλα για πολλούς ο κορυφαίος προπονητής στο νορβηγικό ποδόσφαιρο, θεωρείται αναμορφωτής της Στρόμσγκοντσετ οδηγώντας την αρχικά στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2010 και στη συνέχεια του πρωταθλήματος (2013).

Ο Ντέιλα από το 2008 βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του Ντράμεν, όπου έκανε και τα πρώτα βήματα του στην προπονητική.

"Είναι μία τεράστια τιμή να γίνω ο νέος προπονητής της Σέλτικ, μίας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο και μίας ομάδας που σέβομαι τόσο πολύ.

Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και θα δώσω τα πάντα για να πετύχω με την Σέλτικ και τους υπέροχους οπαδούς μας. Ξέρω τι θέλω για τη Σέλτικ και τους φιλάθλους και αυτό είναι το καλύτερο από όλα.

Αυτό που αξίζουν οι οπαδοί μας. Θέλω να παίζουμε ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά και οι παίκτες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο.

Θέλω οι παίκτες μου να συνεργαστούν μαζί μου για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να πανηγυρίσουμε τίτλους με τη Σέλτικ" τόνισε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ