ΣΚΩΤΙΑ

Απέκλεισε την Σέλτικ η Χαρτς

Απέκλεισε την Σέλτικ η Χαρτς

Με τέρματα των Σκάτσελ και Μπίτι η Χαρτς νίκησε με 2-1 την Σέλτικ μέσα στο "Σέλτικ Παρκ" και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup (video)

Η Χαρτς έκανε την μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό, καθώς νίκησε με 2-1 την Σέλτικ μέσα στο "Σέλτικ Παρκ" και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Χιμπέρνιαν.

Στον τελικό δηλαδή θα έχουμε το ντέρμπι του Εδιμβούργου, κάτι που έχει να συμβεί από το 1896!

Οι "καρδιές" άνοιξαν το σκορ στο 47' με τον Ρούντολφ Σκάτσελ και ο Γκάρι Χούπερ απάντησε στο 87', όμως το ματς δεν πήγε στην παράταση.

Ο Κρεγκ Μπίτι με εκτέλεση πέναλτι στο 92' έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Χαρτς και την μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Η Σέλτικ έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και ήθελε να κάνει την... τριπλέτα, αλλά έχασε στον τελικό του λιγκ καπ από την Κιλμάρνοκ και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του FA Cup.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ (74' Βανιάμα), Κέλβιν Γουΐλσον, Λούβενς, Μουλγκρού, Σκοτ Μπράουν (82' ΜακΓκέουχ), Κι Σιουνγκ-Γούενγκ, Κόμονς, Τζο Λέντλεϊ, Σαμαράς (60' Στόουκς), Χούπερ.

ΧΑΡΤΣ: Τζέιμι ΜακΝτόναλντ, ΜακΓκόβαν, Ζαλιούκας, Γουέμπστερ, Γκρέιντζερ, Μπαρ, Ίαν Μπλακ (65' Σούσο Σαντάνα), Σκοτ Ρόμπινσον (46' Κρεγκ Μπίτι), Ντράιβερ, Σκάτσελ, Στέφεν Έλιοτ (78' Πριτσινένκο).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Μ. Σάββατο

Αμπερντίν - Χιμπέρνιαν 1-2 (59' Φάλον / 3' Ο'Κόνορ, 85' Γκρίφιθς)

Κυριακή του Πάσχα

Σέλτικ - Χαρτς 1-2 (87' Χούπερ / 47' Σκάτσελ, 92' πέν. Μπίτι)

Σέλτικ - Χαρτς 1-2

Αμπερντίν - Χιμπέρνιαν 1-2 (γκολάρα Φάλον)

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ