ΣΚΩΤΙΑ

Άγριο κράξιμο σε Σαμαρά από ΜακΓκάρβι

Άγριο κράξιμο σε Σαμαρά από ΜακΓκάρβι

Δριμύ κατηγορώ από τον παλαίμαχο άσο της Σέλτικ, Φρανκ ΜακΓκάρβι, προς τον... άσφαιρο Σαμαρά. Ζητά από τον προπονητή να τον βγάλει από την ενδεκάδα και το κράξιμο δεν έχει τελειωμό. Διαβάστε τις απίστευτες δηλώσεις του.

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στην Σκωτία και γενικότερα η καριέρα του δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο. Τα ελάχιστα γκολ που έχει πετύχει το τελευταίο διάστημα (3 γκολ σε 39 ματς!!!) είναι η τρανή απόδειξη πως ο Έλληνας επιθετικός έχει πρόβλημα.

Η κακή του αγωνιστική κατάσταση, όπως είναι φυσικό επιβαρύνει την Σέλτικ και μάλιστα μετά την ήττα με 4-2 από την Ρέιντζερς, τον λόγο πήρε ένας παλαίμαχος άσος των καθολικών. Ο λόγος για τον Φρανκ ΜακΓκάρβι, που μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Σαμαρά.

"Ο Νιλ έχει γεμίσει άγχος λόγω της επιλογής του να επιμένει σ' έναν επιθετικό με τέτοιο επιθετικό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό. Για το καλό του και το καλό της ομάδας, θα πρέπει να βγάλει από την ενδεκάδα τον Σαμαρά.

Οι προπονητές αρκετές φορές επιμένουν σε διάφορους ποδοσφαιριστές κι αυτό πρέπει να συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το γεγονός όμως πως συνεχίζει να επιλέγει έναν παίκτη που δεν σκοράρει, γεμίζει με πίεση τον ίδιο και την ομάδα.

"Είναι ντροπή..."

Σκοράρει κάθε 13 παιχνίδια και αυτό δεν είναι καθόλου καλό, για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο και πόσο μάλλον την Σέλτικ. Είναι ντροπή. Αυτό το ρεκόρ δεν είναι καλό ούτε για μέσο, όχι για επιθετικό".

Κόντρα στην Ρος Κάουντ, ο Νιλ Λένον χρειάζεται παίκτες που θα παλέψουν και η ιστορία αποδεικνύει πως η μοναδική φορά που το έχει κάνει ο Σαμαράς ήταν σε ένα Old Firm τον Ιανουάριο. Ο Σαμαράς δεν πρόκειται να αλλάξει και δεν βλέπω περίπτωση να μπορεί να βελτιωθεί.

"Άκουσα ότι παίζει ο Σαμαράς και φοβήθηκα"

"Οι επιθετικοί πετυχαίνουν τα γκολ τους συνήθως κοντά στο τέρμα και στην μικρή περιοχή, αλλά τον Σαμαρά δεν τον βλέπεις ποτέ εκεί. Μόλις άκουσα την ενδεκάδα την Κυριακή για το παιχνίδι με την Ρέιντζερς, αμέσως φοβήθηκα γιατί κατάλαβα ότι ο Γκάρι Κούπερ θα ήταν μόνος του μπροστά".

"Γιατί του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο..."

"Τίποτα δεν με εκπλήσσει στο ποδόσφαιρο αλλά είχα εντυπωσιαστεί όταν η Σέλτικ έδωσε στον Σαμαρά νέο τριετές συμβόλαιο. Το πιο ενοχλητικό πράγμα είναι πως έχει ικανότητες. Είναι δυνατός και γρήγορος, άρα δεν υπάρχει λόγος να μην μπορεί να σκοράρει περισσότερα γκολ. Δεν είναι δύσκολη απόφαση για τον Νιλ να τον βγάλει από την ενδεκάδα".

Ρέιντζερς - Σέλτικ 4-2

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ