ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το τάμα του Σέρζιο Κονσεϊσάο

Το τάμα του Σέρζιο Κονσεϊσάο

Η Μπράγκα προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας κι ο τεχνικός της, Σέρζιο Κονσεϊσάο, υπέβαλε τον εαυτό σου σε μία δοκιμασία, για να εκπληρώσει - πιθανόν - κάποιο τάμα. (φωτογραφία)

Τέσσερα άτομα, περπατούν στην εθνική οδό και διανύουν πεζοί τα 50 χιλιόμετρα που χωρίζουν τη Βίλα Ντου Κόντε, από την Μπράγκα. Είναι ο τεχνικός της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Κονσεϊσάο, μαζί με τρεις συνεργάτες του.

Η Μπράγκα απέσπασε την Πέμπτη ισοπαλία με σκορ 1-1 από τη Ρίο Άβε, στη Βίλα ντου Κόντε. Αυτό, όμως, είναι αρκετό να δώσει στην πρώτη την πρόκριση στον τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου, μετά από 17 χρόνια, με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο, βαθιά θρησκευόμενος, μαζί με τους συνεργάτες του διανύουν πεζοί τα 50 χιλιόμετρα απόστασης, κατά την επιστροφή στην Μπράγκα.

Αυτούς συνοδεύει ένα όχημα ασφαλείας, αλλά κι ο γυμναστής της ομάδας που κατεβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να διαπιστώσει την κατάστασή των.

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι με αυτόν τον τρόπο, ο Σέρζιο Κονσεϊσάο εκπλήρωσε το τάμα που είχε κάνει, σε ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι σε ανάλογη πράξη στο παρελθόν είχε προβεί κι ο συμπατριώτης του, νυν τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα.

Δείτε και τις φωτογραφίες:

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ