ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Στην δεύτερη ομάδα ο Πράνιτς

Στην δεύτερη ομάδα ο Πράνιτς

Με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάνει προπονήσεις πλέον ο Πράνιτς, ενώ ο μάνατζερ του δηλώνει πως υπάρχει απόσταση με τον Παναθηναϊκό

Ο Κροάτης αριστερός φουλ μπακ είναι στο στόχαστρο των πράσινων που έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες για να τον κλείσουν, όμως το συμβόλαιο του 31άχρονου άσου παραμένει μεγάλο αγκάθι.

Έτσι, εδώ και λίγες ημέρες κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που προσπαθεί να απεμπλακεί από υψηλόμισθο άσο.

Για να βρεθεί λύση θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ανέβει αρκετά στο οικονομικό και φυσικά ο παίκτης να πέσει κάτω από το 1 εκ. ευρώ που έχει να παίρνει αυτή τη στιγμή στην Πορτογαλία.

"Αυτή τη στιγμή η διαφορά ανάμεσα σε αυτά που θέλει ο παίκτης και αυτά που δίνει ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αν υπάρξει εξέλιξη στο μέλλον; Δεν γνωρίζω και το βλέπω κομματάκι δύσκολο. Ο Πράνιτς έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και ελπίζω τις επόμενες ημέρες που θα μιλήσω με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου να βρούμε λύση", ξεκαθάρισε.

Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση του Κροάτη αριστερού φουλ μπακ θα τραβήξει αρκετές ημέρες.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ