ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Πασιένσια

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Πασιένσια

Ενθουσιασμένος με την προοπτική να αναλάβει τον Ολυμπιακό είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία. Έχει συμφωνήσει προφορικά. Δεν βιάζονται οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζοντας και άλλες λύσεις.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια στα 43 του χρόνια δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί δέλεαρ για τον πρώην τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος δεν κρύβει την ανυπομονησία του να αναλάβει τον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Πορτογαλία, ο Πασιένσια φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την στιγμή ωστόσο που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, κυρίως από την πλευρά του Ολυμπιακού που εξακολουθεί να οργώνει την Ιβηρική αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Μεγάλος στόχος για τον Ντομίνγκος Πασιένσια είναι να καθίσει κάποια στιγμή στον πάγκο της Πόρτο όπου διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής.

Αμέσως μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση (2001) οι "Δράκοι" τον επιβράβευσαν για την προσφορά του, χρήζοντας τον ασίσταντ κόουτς.

Σε αυτό το πόστο παρέμεινε για τέσσερις σεζόν. Η ανέλιξη του ήταν θεαματική. Από τις Λεϊρία και Ακαδέμικα έφτασε στην Μπράγκα όπου πραγματοποίησε την πιο ώριμη διετία της προπονητικής καριέρας του φτάνοντας με περιορισμένο μπάτζετ μέχρι τον τελικό του Europa League.

Ο πρώην διεθνής φορ, γνωρίζει πως στην παρούσα φάση και ειδικά μετά το τέλος της άδοξης συνεργασίας του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι πιθανότητες να καθίσει στον πάγκο της Πόρτο είναι ελάχιστες.

Άλλωστε δεν υπάρχει για την ώρα πρόθεση να αντικατασταθεί ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος επίσης ακούστηκε για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Πασιένσια εμφανίζεται ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού θεωρώντας πως μπορεί μέσω των Πειραιωτών και των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.

Γνωρίζει τις δυνατότητες της ελληνικής ομάδας αλλά και την πετυχημένη παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρώντας πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Καθόλου τυχαίο επίσης δεν είναι το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες παρά τις πιέσεις των συμπατριωτών του αλλά και του Sport24.gr δεν αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, αποφεύγοντας να απαντήσει στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Το κασέ του κυμαίνεται στα 800.000 ευρώ ποσό διόλου απαγορευτικό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Πορτογάλος έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ολυμπιακού και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τους "ερυθρόλευκους".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ