ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Περιμένει Μπομπό η Σπόρτινγκ

Περιμένει Μπομπό η Σπόρτινγκ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταπήδηση του Μπομπό από την Μπεσίκτας στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάτι που είχε συμβεί και με τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια.

H μεταγραφή του Βραζιλιάνου φορ θεωρήθηκε βέβαιη από τα "λιοντάρια της Λισαβόνας", ωστόσο ο μάνατζερ του Χουάν Φίχερ είχε διαφορετικά σχέδια.

Ο Ουρουγουανός ατζέντης αξίωσε περισσότερα χρήματα με συνέπεια οι διαπραγματεύσεις να έχουν "παγώσει".

Ο 26χρονος άσος, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε διακοπές φρόντισε να ενημερωθεί για την ιστορία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ φέρεται να είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον συμπατριώτη του, Άντερσον Πόλγκα.

Ο Μπομπό επιθυμεί την μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κάτι που κατέστησε σαφές στη διοίκηση της Μπεσίκτας που του πρότεινε ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Ο Ντέιβισον Ροζέριο ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομα του, περιμένει τις εξελίξειε από τον Φίχερ που προσπαθεί να αποσπάσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη του.

Σημειώνεται ότι ανέλαβε τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο μέχρι πρότινος προπονητής της Μπράγκα, Ντομίνγκος Πασιένσια. Τεχνικός διευθυντής του πορτογαλικού συλλόγου είναι ο Κάρλος Φρέιτας.


TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ