ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Ο Έντερ διάδοχος του Μήτρογλου"

"Ο Έντερ διάδοχος του Μήτρογλου"

Η "A Bola" αναφέρει πως στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό οι Πειραιώτες θα εξετάσουν την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού, Έντερ, της Μπράγκα.

Ο Έντερ της Μπράγκα θα είναι ο αντι-Μήτρογλου στον Ολυμπιακό σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola".

Πρόκειται για τον 26χρονο (22/12/1987) Πορτογάλο διεθνή (με καταγωγή από την Γουινέα), ο οποίος είναι στο αγωνιστικό στυλ του Κώστα Μήτρογλου και αγωνίζεται από το 2012 στην Μπράγκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αποδεχθεί ότι θα... χάσουν τον Κώστα Μήτρογλου είτε τον χειμώνα (αν και η διοίκηση ξεκαθάρισε πως δεν θα δοθεί στην χειμερινή περίοδο), είτε το ερχόμενο καλοκαίρι και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Έλληνα σέντερ-φορ.

Βέβαια, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η ρήτρα του Έντερ φτάνει στα 30.000.000 ευρώ!

Ο Έντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές χρονιές τόσο με την Ακαντέμικα (πρώην ομάδα του), όσο και με την Μπράγκα, αλλά το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμό, τον οποίο ξεπέρασε πρόσφατα.

Η "Α Βοla" αναφέρει, επίσης, πως για τον Κώστα Μήτρογλου ενδιαφέρονται "ζεστά" ομάδες από την Αγγλία και την Γερμανία, οι οποίες όλο και ανεβάζουν τις προτάσεις τους ώστε να κάνουν δικό τους τον 25χρονο Έλληνα επιθετικό.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ