ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Μπενφίκα "λύγισε" την Σπόρτινγκ

Η Μπενφίκα "λύγισε" την Σπόρτινγκ

Η Μπενφίκα με γκολ του Λουιζάο στην παράταση από τραγικό λάθος του Ρουί Πατρίσιο, νίκησε 4-3 την Σπόρτινγκ στο "Εστάντιο ντα Λουζ" και πέρασε στους "16" του κυπέλλου. Οι "αετοί" προηγήθηκαν 3-1 με το χατ-τρικ του Όσκαρ Καρντόσο, αλλά η ομάδα του Ζαρντίμ ισοφάρισε στο 92', χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη ανατροπή (video)

Η Μπενφίκα προκρίθηκε στους "16" του πορτογαλικού κυπέλλου, νικώντας με 4-3 την Σπόρτινγκ στην παράταση, σε ένα συγκλονιστικό ματς στο "Εστάντιο ντα Λουζ".

Με χατ-τρικ του Όσκαρ Καρντόσο η Μπενφίκα προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχρονο, αλλά μείωσε στο 62' Μαουρίσιο και ισοφάρισε σε 3-3 ο Σλιμανί στο 92'.

Η ομάδα του Ζαρντίμ δεν κατάφερε στη παράταση να κάνει την μεγάλη ανατροπή, με τον Λουιζάο στο 97' να πετυχαίνει το 4ο γκολ της Μπενφίκα, ενώ η Σπόρτινγκ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρόχο.

Το γκολ του Λουιζάο ήταν... ιδιαίτερο, καθώς ο Βραζιλιάνος μετά από κόρνερ κατάφερε να πιάσει κεφαλιά πεσμένος στο έδαφος, η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Ρουί Πατρίσιο, όμως του έφυγε και κύλησε όσο έπρεπε για να περάσει την γραμμή και να γίνει το 4-3!

Η Μπενφίκα "λύγισε" την Σπόρτινγκ

Σκόρερς: 12', 42' και 45' Όσκαρ Καρντόσο, 97' Λουιζάο / 37' Ντιέγκο Καπέλ, 62' Μαουρίσιο, 92' Σλιμανί

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σίλβιο, Μάτιτς, Ρούμπεν Αμορίμ (70' Καβαλέιρο), Ένσο Πέρες (97' Λίμα), Μάρκοβιτς (90' Αντρέ Γκόμες), Γκαϊτάν, Όσκαρ Καρντόσο.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Ιβάν Πίρις, Μαουρίσιο, Ρόχο, Ζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντρέ Μαρτίνς (70' Σλιμανί), Αντριέν Σίλβα, Ντιέγκο Καπέλ, Ουίλσον Εντουάρντο (60' Καρίγιο), Φρέντι Μοντέρο.

*κόκκινη 114' Ρόχο

Μπενφίκα - Σπόρτινγκ 4-3 (παρ.)

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ