ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Πόρτο "φωνάζει" για τρία πέναλτι από το Facebook

Η Πόρτο "φωνάζει" για τρία πέναλτι από το Facebook

Η Πόρτο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φεϊρένσε για το Λιγκ Καπ με τους "δράκους" να διαμαρτύρονται για τρία πέναλτι που δεν τους δόθηκαν και να καινοτομούν παραθέτοντας τις επίμαχες φάσεις στο Facebook. (videos)

Η ισοπαλία με τη Φεϊρένσε (1-1 με σκόρερ των πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο), την Πέμπτη στο "Estádio Do Dragão" για το "Taça da Liga" (πορτογαλικό Λιγκ Καπ) κάνει δύσκολη τη συνέχεια της Πόρτο στη διοργάνωση, καθώς μετά από δύο αγωνιστικές έχει ισάριθμους βαθμούς (όσους και η Μπελενένσες, η οποία υπερτερεί στην ισοβαθμία) και δύο λιγότερους από την πρώτη Μορεϊρένσε ενώ απομένει μία αγωνιστική και προκρίνεται μόνον ο πρώτος.

Οι "δράκοι" έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ζοάο Πινιέιρο και διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις, στις οποίες υποστηρίζουν ότι έπρεπε να υποδειχθεί πέναλτι υπέρ τους.

Ωστόσο, ο τρόπος διαμαρτυρίας είναι κάτι που δε συναντάμε σε καθημερινή βάση. Η Πόρτο χρησιμοποίησε τα social media και συγκεκριμένα τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook για να υποδείξει την αδικία που θεωρεί ότι υπέστη. Συγκεκριμένα παρέθεσε τις τρεις επίμαχες φάσεις, από το τηλεοπτικό κανάλι μετάδοσης του ματς.

Δείτε τα τρία βίντεο στη σειρά:





TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ