ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Φεύγει το καλοκαίρι από την Πόρτο ο Μαρτίνες

Φεύγει το καλοκαίρι από την Πόρτο ο Μαρτίνες
Τζάκσον Μαρτίνες

Ο Τζάκσον Μαρτίνες είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του το επόμενο καλοκαίρι, καθώς τόνισε πως θα αποχωρήσει από την Πόρτο.

Ημερομηνία λήξης έχει η ποδοσφαιρική διαδρομή του Τζάκσον Μαρτίνες στην Πόρτο, αφού ο Κολομβιανός δήλωσε πως το καλοκαίρι θα μπουν "τίτλοι τέλους" στην κοινή πορεία με τους "Δράκους" και θα αναζητήσει αλλού νέα "στέγη".

Πολλές ομάδες ορέγονται τον διεθνή στράικερ και ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τις ευκαιρίες να περάσουν από δίπλα του και θα κάνει το βήμα στην καριέρα του. Έχοντας σκοράρει 85 γκολ σε 120 ματς με την Πόρτο, δεν θα δυσκολευτεί να βρει παχυλό συμβόλαιο σε ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

"Είμαι ξεκάθαρος, το επόμενο καλοκαίρι σίγουρα θα αποχωρήσω και θα πάω σε άλλη ομάδα. Στην Πόρτο, οι παίκτες αποκτούν αξία και εμπειρίες. Όμως, είμαι επαγγελματίας και το μυαλό του είναι συγκεντρωμένο στην Πόρτο", είπε αρχικά ο Μαρτίνες και συνέχισε:

"Δεν μπορώ σίγουρα σε ποια ομάδα ή πρωτάθλημα θα αγωνιστώ. Υπάρχουν πολλά σενάρια και φήμες σχετικά με τη μετεγγραφή μου. Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω ποιες ομάδες με θέλουν, διότι έχω πει στον ατζέντη μου να μη μου λέει. Ο λόγος είναι ότι θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στην Πόρτο".

"Όταν έρθει το καλοκαίρι, θα φύγω. Για την Αγγλία ή την Ιταλία; Ίσως, αλλά δεν ξέρω ακόμα", κατέληξε ο φορ της Πόρτο, ο οποίος έχει ήδη ακουστεί για τις Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ, αλλά όσο περνάει ο καιρός οι "μνηστήρες" θα πληθαίνουν.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ