ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

"Δεν είναι υπερήφανος που είναι μαύρος ο Εβρά"

"Δεν είναι υπερήφανος που είναι μαύρος ο Εβρά"

Άστραξε και βρόντηξε ο Άλβαρο Περέιρα της Πόρτο κατά του Πατρίς Εβρά με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο με Σουάρες. "Έχει κόμπλεξ ο Εβρά, δεν είναι υπερήφανος που είναι μαύρος". Διαβάστε τις απίστευτες δηλώσεις του.

Μετά από τον Κένι Νταλγκλίς και την ομάδα της Λίβερπουλ, που στάθηκε σύσσωμη στο πλευρό του Λουίς Σουάρες ύστερα από την τιμωρία των οκτών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για το επεισόδιο με τον Πατρίς Εβρά, εμφανίστηκε ένας ακόμα φανατικός υπέρμαχος του άσου των "κόκκινων".

Ο λόγος για τον 26χρονο αριστερό μπακ της Πόρτο, Άλβαρο Περέιρα, ο οποίος εξαπέλυσε μετωπική επίθεση κατά του Εβρά αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υψώνοντας ταυτόχρονα ασπίδα προστασίας για τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Εθνική Ουρουγουάης, Σουάρες.

"Ο Εβρά δεν ακολούθησε τον κώδικα που υπάρχει, ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο μένει εντός γηπέδου", ξεκίνησε τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης ο 26χρονος άσος των "δράκων", για να γίνει ακόμα πιο... επιθετικός στη συνέχεια:

"Αύριο, μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί σε κάποιον συμπαίκτη του. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να επωφεληθεί από την κατάσταση και να εμποδίσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της Λίβερπουλ να αγωνίζεται.

Αυτό είναι θλιβερό. Φαντάζει λες και είναι αμάρτημα να πεις κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Εάν αυτό συνέβαινε στη Λατινική Αμέρικη, ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε αποβάλλει όλους τους παίκτες".

"Πρέπει να έχει κόμπλεξ κατωτερότητας ο Εβρά"

Ο Περέιρα δεν σταμάτησε όμως εκεί και συνέχισε να "στολίζει" τον Γάλλο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας:

"Ο Εβρά έχει κόμπλεξ. Δεν είναι υπερήφανος που είναι μαύρος. Εάν με αποκαλούν μαύρο, αρχίζω τα γέλια. Οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν "νέγρο" και στη Λατινική Αμερική αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χαϊδευτικό.

Είναι προφανές ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη λέξη με καλές ή κακές προθέσεις, αλλά γελάω πάντα. Ο Εβρά θα πρέπει να έχει κάποιου είδους πρόβλημα που είναι μαύρος, ή να έχει κόμπλεξ κατωτερότητας. Εγώ δεν έχω".

Ο Περέιρα πρόσθεσε μάλιστα (θέλοντας να "πικάρει" τον Εβρά) πως αν ήταν να γίνει τώρα ένα διεθνές φιλικό Γαλλία-Ουρουγουάη, ο Γάλλος "θα έπρεπε να φορέσει πανοπλία".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ