ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο Κακά στην Τσέλσι;

SEVILLE, SPAIN - MAY 07: Kaka of Real Madrid goes to take a corner kick during the La Liga match between Sevilla and Real Madrid at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on May 7, 2011 in Seville, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
SEVILLE, SPAIN - MAY 07: Kaka of Real Madrid goes to take a corner kick during the La Liga match between Sevilla and Real Madrid at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on May 7, 2011 in Seville, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Σιμόνε Λέιτε, μητέρα του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, άναψε φωτιές με τα λόγια της στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter και προέβλεψε...Αγγλία τη νέα χρονιά.

Τα μέσα δικτύωσης, δεδομένου της πέρασης που έχουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, βγάζουν πολύ συχνά ειδήσεις και η Σιμόνε Λέιτε φρόντισε να δώσει τροφή για σχόλια.

Η μητέρα του Βραζιλιάνου σταρ δημοσίευσε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ότι το μέλλον της φαμίλιας τη νέα σεζόν βρίσκεται στο Λονδίνο.

"Αγαπητοί, την ερχόμενη χρονιά θα είμαστε στο Λονδίνο υποστηρίζοντας τη βούληση του Θεού" ήταν η σιβυλλική δήλωση της μαμάς Σιμόνε και μένει να φανεί αν σε λίγο χρονικό διάστημα θα βγει αληθινή.

Οι φήμες που θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να επιθυμεί την έλευση του Κακά στην Τσέλσι υφίστανται εδώ και καιρό και γνωρίζοντας το πόσο "δεμένος" είναι ο Βραζιλιάνος με τη οικογένειά του, ίσως δούμε την συμπαθή Σιμόνε Λέιτε να επιβεβαιώνεται.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ