ΑΓΓΛΙΑ

Λούκας: "Καλύτερος ο Τζέραρντ από τον Ροναλντίνιο"

Λούκας: "Καλύτερος ο Τζέραρντ από τον Ροναλντίνιο"

Ύμνοι του Λούκας Λέιβα για τον Στίβεν Τζέραρντ με αφορμή το φιλικό με τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας τον συμπαίκτη του ανώτερο σε σχέση με τον Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Λίβερπουλ από το 2007 γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τις αρετές του 33χρονου άσου.

Ο Λούκας Λέιβα μολονότι θεωρεί τον Ροναλντίνιο ως έναν από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε στο παρελθόν εντούτοις επιμένει πως ο Τζέραρντ είναι ανώτερος.

"Σίγουρα θα μπορούσε να είναι βασικός στην εθνική Βραζιλίας ο Τζέραρντ. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Όλοι μιλούν για αυτόν, ακόμη και Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές τον εκτιμούν πολύ.

Είναι ίσως ο καλύτερος. Θα μπορούσα να πω, ο πιο πλήρης ποδοσφαιριστής. Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί με τον Ροναλντίνιο και άλλους μαγικούς παίκτες, όμως ο Στίβι τα έχει όλα.

Μπορεί να σκοράρει και να αμυνθεί πολύ καλά. Πιστεύω είναι ο καλύτερος μέσος που έχω παίξει ποτέ. Όταν ήρθα εδώ ήμουν πολύ νέος. Ήμουν τυχερός που παρακολουθούσα πολύ και μάθαινα.

Είναι διαφορετικό το στιλ παιχνιδιού μας, όμως μπορείς να μάθεις πολλά από αυτόν και ακόμη μαθαίνω για να είμαι ειλικρινής", δήλωσε ο πρώην παίκτης της Γκρέμιο.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ